ΑρχικήReviewsΔείτε το νέο BlackBerry KeyOne

Δείτε το νέο BlackBerry KeyOne

Η BlackBerry ετοιμάζεται να παρουσιάσει σήμερα στο MWC 2017 το νέο smartphone, BlackBerry KeyOne, αλλά όπως φαίνεται οι επίσημες προδιαγραφές και οι εικόνες “διέρρευσαν” πριν την ώρα τους. Λάθος ή διαφημιστικό τρικ, δεν μας απασχολεί, αφού μπορούμε πλέον να δούμε τη συσκευή που θα παρουσιαστεί.

Μια σελίδα της εταιρείας που παρουσίαζε το προϊόν, εμφανίστηκε για λίγο (τώρα την έχουν κατεβάσει) αποκαλύπτοντας όλες τις λεπτομέρειες για το επερχόμενο τηλέφωνο, όπως το ότι θα τρέχει Android 7.1 Nougat και θα διαθέτει μια οθόνη 4.5-ιντσών LCD IPS ανθεκτική στις γρατσουνιές με ανάλυση 1620×1080 pixel και αναλογία 3:2.BlackBerry KeyOne

Επιπλέον, το smartphone θα “φοράει” έναν οκτα-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 625 χρονισμένο στα 2.0GHz, και μια μονάδα επεξεργασίας γραφικών 64-bit Adreno 506. Θα διαθέτει 3GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Θα έχει μια πίσω κάμερα στα 12MP με αισθητήρα Sony IMX378, 4k στα 30 fps και διάφραγμα f/2.0 διάφραγμα.

Το smartphone εμφανίζεται να έχει μια φωτογραφική μηχανή 8MP στο μπροστινό μέρος με βίντεο 1080p, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στα 3.505mAh με λειτουργία Quick Charge 3.0 για τη φόρτιση της μπαταρίας στο 50% μέσα σε 36 λεπτά. Οι διαστάσει του BlackBerry KeyOne είναι: 149,3 x 72,5 x 9,4 χιλιοστά και ζυγίζει 180 γραμμάρια.

Το επερχόμενο BlackBerry KeyOne φαίνεται να είναι μια mid-range συσκευή, αλλά το κύριο χαρακτηριστικό του KeyOne είναι το φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY, το οποίο είναι προσαρμόσιμο σε κάθε πλήκτρο και δίνει τη δυνατότητα του swipe πάνω τα πλήκτρα. Οι χρήστες της συσκευής μπορούν να συνδέσουν όποιο πλήκτρο θέλουν σαν shortcut για να ανοίγουν εφαρμογές ή επαφές. Στις εικόνες εμφανίζεται επίσης και η θύρα USB Type-C.

Η σελίδα του προϊόντος αποκάλυψε επίσης ότι το BlackBerry KeyOne θα έρθει με το BlackBerry Hub, ένα εργαλείο αποθήκευσης όλων των μηνυμάτων και των προσωπικών πληροφοριών σε ένα ασφαλές μέρος. Η τιμή και η διαθεσιμότητα της επερχόμενης συσκευής δεν αποκαλύφθηκαν.

__________________

Update:

H συσκευή μόλις ανακοινώθηκε και σύμφωνα με την εταιρεία θα είναι διαθέσιμη από τον Απρίλιο του 2017, στην τιμή των €599 στην Ευρώπη, £499 στη Βρετανία, και προς $549 Στις Ηνωμένες Πολιτείες. Λεπτομέρειες και προπαραγγελίες από εδώ.

Δείτε τις εικόνες που διέρρευσαν: (κλικ για μεγέθυνση)

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS