ΑρχικήUpdatesΗ Microsoft κάνει update στο iPhone Camera App με ένα χαρακτηριστικό

Η Microsoft κάνει update στο iPhone Camera App με ένα χαρακτηριστικό

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μια νέα ενημερωμένη έκδοση για την εφαρμογή Pix Camera iOS, προσθέτοντας ένα χαρακτηριστικό που θα έπρεπε να υπήρχε εκεί από την πρώτη στιγμή: υποστήριξη flash.

Ακούγεται περίεργο για μια κάμερα app να μην έχει υποστήριξη flash, αλλά οι προηγούμενες εκδόσεις του Micrοsoft Pix πραγματικά δεν είχαν αυτό το χαρακτηριστικό για κάποιον λόγο που είναι δύσκολο να κατανοηθεί.

Η έκδοση  1.0.28 thus εισάγει το flash, και η Micrοsoft λέει ότι όλα γίνονται εξαιτίας της υψηλής διαθεσιμότητας πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί χρήστες που πραγματικά εγκατέστησαν το Pix στα τηλέφωνα τους πραγματικά έφτασαν μέχρι την εταιρεία για αυτό το χαρακτηριστικό.

Στην συνέχεια, υπάρχει πτυσσόμενη γραμμή εργαλείων που περιλαμβάνει το φλας, το χρονόμετρο, και την επικάλυψη του δικτύου, με την Microsoft να προσπαθεί να προσφέρει ένα εύκολο σε χρήση μενού για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα αυτά.

Υπάρχουν κάποιες βελτιώσεις, καθώς η Microsοft εξηγεί ότι το Pix θα μπορούσε να λανσαριστεί πιο γρήγορα ενώ η ταχύτητα  shutter-to-shutter θα πρέπει να είναι σημαντικά καλύτερη. Και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, οι μηχανικοί της εταιρείας εστιάζονται στην μείωση του μεγέθους του size, το οποίο είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα, δεδομένου ότι υπάρχουν άφθονοι χρήστες εκεί έξω με 16GB iPhones.

Το Microsοft Pix είναι μια από τις εφαρμογές της Redmond που ενημερώνει σε τακτική βάση, κυρίως επειδή είναι πολύ πιο προχωρημένη από την προεπιλεγμένη iOS app κάμερα που προσφέρει η Apple στους πελάτες της.

Το Pix έρχεται με αναγνώριση προσώπου, έξυπνες ρυθμίσεις για να ελέγχει αυτόματα σκηνές και lightning για να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις, τη στιγμή της λήψης, τις ζωντανές εικόνες, hyperlapse, αυτόματο συγχρονισμό, και την υποστήριξη 3D Touch.

microsoft

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS