ΑρχικήinetMicrosoft λογαριασμός πέφτει και επηρεάζει Skype, Xbox και Onedrive

Microsoft λογαριασμός πέφτει και επηρεάζει Skype, Xbox και Onedrive

Υπηρεσίες της Microsoft φαίνεται να βιώνουν μια σημαντική διακοπή, καθώς οι χρήστες δεν είναι πλέον σε θέση να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους στο Skype, Xbox, OneDrive, και άλλα.

microsoft

Ωστόσο δεν είναι σαφές ακόμα αν πλήττονται ορισμένες περιοχές ή ορισμένοι λογαριασμοί μόνο από την διακοπή αλλά η  Microsoft όλα τα πιθανά προβλήματα και περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να προκύψουν σύντομα.

Κρίνοντας από τον αριθμό των αναφορών που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή τη στιγμή, αυτό είναι ένα διαδεδομένο πρόβλημα και τα εκατομμύρια λογαριασμών Microsoft μπορεί να έχουν επηρεαστεί.

Η σελίδα  Xbox Live Status αποκαλύπτει ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα με το Xbox Live Core Services, με την εταιρεία να εξηγεί ότι η σύνδεση στο Xbox Live δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει.

«Γνωρίζουμε ότι ορισμένα μέλη μπορεί να έχουν προβλήματα με την σύνδεση τους στο Xbox Live. Εργαζόμαστε για την επίλυση του ζητήματος το συντομότερο δυνατόν και θα είμαστε σίγουροι ότι θα σας παρέχουμε αρκετές ενημερώσεις» λέει μια δήλωση που αναρτήθηκε στην σελίδα.

Η ίδια ιστοσελίδα επίσης υποδηλώνει μια σειρά από Xbox εφαρμογές που έχουν πληγεί από ζητήματα, καθώς και την εγγραφή στην υπηρεσία για το Xbox One.

«Καλησπέρα στα μέλη του  Xbox, βιώνουμε ένα ζήτημα σήμερα. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. Παρακαλούμε ελέγξτε ξανά για ενημερώσεις» εξηγεί η σύντομη ειδοποίηση.

Έχουμε έλθει σε επαφή κάποιες πηγές μας σε θέματα της Microsoft για να ζητήσουμε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει ακριβώς, αλλά αναμένουμε όλες οι υπηρεσίες να έρθουν online το συντομότερο δυνατόν. Εντωμεταξύ τα κοινωνικά δίκτυα της Microsoft φαίνεται να παραμένουν ήσυχα για όλα τα προβλήματα που βιώνουν οι έμπειροι χρήστες που προσπαθούν να συνδεθούν, οπότε η αναμονή για μια επίσημη δήλωση είναι η μόνη επιλογή αυτή τη στιγμή.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS