ΑρχικήinetHTC U Ultra: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν

HTC U Ultra: Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν

Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε, το HTC U Ultra ανακοινώθηκε στις 12 Ιανουαρίου 2017 αμέσως μετά το CES 2017. Αν και οι προπαραγγελίες για το smartphone ξεκίνησαν κατά το πρώτο μήνα του έτους, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το τηλέφωνο δεν θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ πριν από τα μέσα Μαρτίου.
HTC U Ultra

Η HTC αποφάσισε να επιταχύνει τελικά τις διαδικασίες και ανακοίνωσε ότι οι προπαραγγελίες για τις ΗΠΑ έχουν ξεκινήσει. Οι γενικές αποστολές έχουν οριστεί για τις 9 Μαρίου.
Τα μέλη της HTC Elevate, της ιδιωτικής κοινότητας που περιλαμβάνει τους κορυφαίους θαυμαστές και υποστηρικτές της HTC, έχουν το προνόμιο να λάβουν ήδη τα νέα smartphones. Από την άλλοι οι πελάτες που έχουν παραγγείλει το HTC U Ultra από την ιστοσελίδα της εταιρείας θα το έχουν στα χέρια τους στις 10 Μαρτίου.
Η premium έκδοση του νέου smartphone κοστολογείται στα 709,55 ευρώ για όλες τις παραλλαγές χρωμάτων: μπλε, μαύρο και λευκό. Στην Ινδία η τιμή του φτάνει τα 900 δολάρια ενώ στην Κίνα τα 740. Οι Ιάπωνες θαυμαστές θα μπορούν πολύ σύντομα (10 Μαρτίου) να αποκτήσουν την premium έκδοση του HTC U Ultra.
Στις ΗΠΑ, το HTC U Ultra προσφέρεται ξεκλείδωτο και είναι συμβατό με AT&T, T-Mobile, Alaska Communications και όλους τους παρόχους /υπηρεσίες LTE GSM. Οι πελάτες των Verizon και Sprint δεν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν την ξεκλείδωτη έκδοση και ακόμα παραμένει ασαφές αν θα λάβουν το ειδικό μοντέλο CDMA / LTE.
To HTC U Ultra έρχεται με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά που δικαιολογούν την τιμή του. Διαθέτει μια οθόνη Quad HD 5,7 ιντσών. Τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 821 SoC επεξεργαστή και τρέχει σε Android 7.0 Nougat λειτουργικό σύστημα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS