ΑρχικήsecurityΔιέρρευσαν και πάλι γυμνές εικόνες διασημοτήτων

Διέρρευσαν και πάλι γυμνές εικόνες διασημοτήτων

Ιδιωτικές φωτογραφίες και βίντεο της Emma Watson και άλλων διασημοτήτων διέρρευσαν στο διαδίκτυο.

διέρρευσαν

Φαίνεται ότι το Fappening ή Celebgate του 2014 επαναλαμβάνεται, καθώς άγνωστοι hacker διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο της Emma Watson και άλλων διασημοτήτων όπως η Mischa Barton και η Amanda Seyfried. Τα προσωπικά στοιχεία προφανώς κλάπηκαν από τους λογαριασμούς τους στο iCloud ή από ιδιωτικά άλμπουμ. Οι hackers προχώρησαν και σε δημοσίευση των φωτογραφιών και των βίντεο στη δημοφιλή ιστοσελίδα, 4chan and Reddit.

Έως τώρα η πηγή των διαρροών δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά πολλοί λένε ότι οι εικόνες που διέρρευσαν ανήκουν στο έπος του Fappening 2014. Στην πραγματικότητα, είναι πολύ πιθανό ότι οι εικόνες προέρχονται από έναν συλλέκτη. Ιδιωτικές ομάδες phisher / hacker συλλεκτών συμμετείχαν επίσης στο Fappening / celebgate.

Η πρόσφατη διαρροή φωτογραφιών έχει επισύρει συγκρίσεις με το hack του 2014, που ονομάστηκε «Fappening», το οποίο εξέθεσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο διάφορων διασημοτήτων. Ο hacker σε εκείνη την περίπτωση, ο Ryan Collins, έπαιρνε τις εικόνες από τους λογαριασμούς iCloud μέσω ενός συστήματος phishing και καταδικάστηκε το περασμένο φθινόπωρο σε 18 μήνες φυλάκισης.

Η τρέχουσα διαρροή των εικόνων κυμαίνεται από καλοήθη στιγμιότυπα με αξεσουάρ ένδυσης, έως και σεξουαλικό υλικό. Αρκετά από τα posts ισχυρίζονται ότι οι φωτογραφίες και άλλων γυναικών θα μπορούσαν να έχουν διαρρεύσει επίσης.

Η αρθρογράφος της Emma Watson είπε ότι η ηθοποιός ενδέχεται να προχωρήσει νομικά κατά των διαρροών. “Φωτογραφίες από μόντελινγκ που είχε κάνει η Emma με έναν στυλίστα μερικά χρόνια πριν έχουν κλαπεί,” εξήγησε η αρθρογράφος της Watson σε ένα e-mail στο Time. “Δεν είναι γυμνές φωτογραφίες. Οι δικηγόροι έχουν λάβει οδηγίες και εμείς δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω.”

Δεν είναι γνωστό αν οι hackers θα διαρρεύσουν περαιτέρω γυμνές φωτογραφίες διασημοτήτων. Θυμηθείτε πίσω στο 2014, όταν ο hacker του iCloud δημοσίευε τις εικόνες σε δόσεις κάθε Παρασκευή.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS