ΑρχικήinetΚάναμε ανάλυση της κάμερας των Galaxy S8 και Galaxy S8 +

Κάναμε ανάλυση της κάμερας των Galaxy S8 και Galaxy S8 +

Όπως διαπιστώσαμε όλοι, η Samsung έφερε πολλές βελτιώσεις στα νέα Galaxy S8 και Galaxy S8 + συγκριτικά με τους προκατόχους τους. Ένα χαρακτηριστικό που όμως φαίνεται να παρέμεινε ίδιο είναι η κύρια κάμερα των δύο εκδόσεων. Η αρίθμηση megapixel στα Galaxy S8 και S7 είναι ίδια ενώ και τα δύο smartphones έχουν dual pixel αυτόματη εστίαση με ανίχνευση φάσης, OIS και f / 1.7 διάφραγμα.Galaxy S8 και Galaxy S8 +

Μέχρι την επίσημη κυκλοφορία γινόταν λόγος για την ενσωμάτωση ενός νέου Sony IMX333 αισθητήρα στα Galaxy S8 και Galaxy S8 +, ουσιαστικά ενός ολοκαίνουριου αισθητήρα κάμερας που η Sony δεν έχει εισάγει ακόμα επίσημα. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι η Samsung όντως είχε δύο διαφορετικούς προμηθευτές πίσω κάμερας, ακριβώς όπως συνέβη και με τα Galaxy S7 και S7 edge.

Ορισμένες μονάδες Galaxy S8 και Galaxy S8 + χρησιμοποιούν S5K2L1 Isocell αισθητήρα από την System LSI ενώ άλλες Sony IMX333. Φυσικά, και οι δύο διαθέτουν την ίδια ανάλυση 12.2MP καθώς και την ίδια ικανότητα καταγραφής βίντεο 4Κ. Επομένως, η τελική ποιότητα της εικόνας και των βίντεο είναι παρόμοια ανεξαρτήτως τον αισθητήρα που χρησιμοποιείται.

Όσον αφορά την δευτερεύουσα κάμερα όμως, η Samsung έχει κάνει σημαντικά βήματα βελτίωσης αφού έφτασε τα 8ΜΡ και ενσωμάτωσε αισθητήρα Sony IMX320 ή S5K3H1 της System LSI. Και οι δύο αισθητήρες διαθέτουν αυτόματη εστίαση και QHD εγγραφή βίντεο.

Να σημειώσουμε ότι η μπροστά κάμερα της φετινής ναυαρχίδας είναι πολύ πιο σύνθετη από εκείνη του Galaxy S7 καθώς περιλαμβάνει αισθητήρα κάμερας και σαρωτή ίριδας.

Προφανώς, ο module supplier της μπροστά κάμερας του Galaxy S8 δεν είναι σε θέση να αυξήσει τους ρυθμούς απόδοσης με αποτέλεσμα η τρέχουσα απόδοση παραγωγής να είναι κάτω του 70%.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS