ΑρχικήinetHTC U (Ocean): Ένα νέο, ισχυρό smartphone έρχεται!

HTC U (Ocean): Ένα νέο, ισχυρό smartphone έρχεται!

Πρόσφατα διέρρευσαν φωτογραφίες του HTC U αποκαλύπτοντας αρκετές σχεδιαστικές λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ναυαρχίδα. Απ’ ότι φαίνεται η HTC έχει συμπεριλάβει κορυφαία συστατικά στη νέα συσκευή. HTC U

H ναυαρχίδα της HTC με την κωδική ονομασία Ocean θα περιλαμβάνει Edge Sensors που είναι επίσης γνωστοί ως Sense Touch τεχνολογία. Ουσιαστικά, η τεχνολογία αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες να λυγίσουν ελαφρώς ή έντονα τις πλευρές του τηλεφώνου για να επιτελέσει μια ενέργεια.

Το νέο smartphone έρχεται με πολλαπλές ρυθμίσεις ευαισθησίας για να αποφεύγονται οι λανθασμένες κινήσεις. Οι Edge Sensors θα βοηθάνε τους χρήστες στην εκκίνηση της Google Assistant, της κάμερας, της Sense Companion της HTC καθώς και του WiFi hotspot. Επιπλέον, θα μπορείτε να έχετε γρηγορότερη πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές του τηλεφώνου σας, ακόμα και αν η οθόνη είναι απενεργοποιημένη.

Σχετικά με την κάμερα τώρα, το HTC U διαθέτει προηγμένες HDR ρυθμίσεις στο πίσω μέρος της μηχανής συμπεριλαμβανομένου του HDR+, Smart Video Zoom, 3D Audio και Hi-Res Recording εργαλεία. Επιπρόσθετα, υποστηρίζεται ότι έρχεται με ‘real-time HDR scene detection’, χαρακτηριστικό που θα προστεθεί στην κορυφή των εικόνων.

Το HTC U διαθέτει 4 μικρόφωνα για εγγραφή, καθώς και δύο λειτουργίες εγγραφής, 3D Audio και Hi-Res επιλογή εγγραφής. Το 3D Audio προσφέρει surround ήχο στις εγγραφές. Πέρα από αυτό όμως, το νέο τηλέφωνο έρχεται με Multimedia BoomSound που χρησιμοποιείται σε πολλά smartphones υψηλής ποιότητας από την HTC.

Το  HTC Ocean θα διαθέτει οθόνη 5,5 ιντσών με 1440 x 2560 pixel και Corning Glass Gorlla 5. Θα τροφοδοτείται από Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm με octa-core CPU και  Adreno 540 μονάδα επεξεργασίας γραφικών. Η χωρητικότητα της RAM θα φτάσει τα 4GB ή 6GB ενώ ο εσωτερικός χώρος αποθήκευσης θα είναι 64GB ή 128GB. Το τηλέφωνο θα αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 3,000mAh με Quick Charge 3.0 ενώ θα διαθέτει και ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο home button.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS