ΑρχικήinetΓνωρίστε τα νέα, οικονομικά smartphones της Motorola

Γνωρίστε τα νέα, οικονομικά smartphones της Motorola

Εκτός από την Moto Z2 σειρά η Motorola θα παρουσιάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες και τα νέα Moto E4 και Moto E4 Plus καθώς και οι δυο συσκευές έχουν λάβει ήδη την πιστοποίηση FCC. Τώρα, βγήκαν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και την τιμολόγηση των δύο τηλεφώνων.  Motorola

Η αναφορά αποκαλύπτει αρκετές λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα smartphones όπως παραδείγματος χάρη η χωρητικότητα της μπαταρίας του. Συγκεκριμένα, το Moto E4 έρχεται με μια μπαταρία 2.800mAh ενώ το Moto E4 Plus με μια μπαταρία 5.000mAh.

Οι δυο συσκευές διαφέρουν αρκετά ως προς το μέγεθος. Το Moto E4 διαθέτει μια οθόνη 5.0 ιντσών με ανάλυση 1280 x 720 pixel, ενώ το E4 Plus μια οθόνη 5.5 ιντσών και την ίδια ανάλυση. Το E4 Plus θα είναι επίσης βαρύτερο, βάρους 198 γραμμάρια, σε σύγκριση με 151 γραμμάρια του E4.  Το Moto E4 είναι 144,7 x 72,3 x 8,99 mm, ενώ το E4 Plus είναι ψηλότερο και ευρύτερο, αλλά έχει το ίδιο πάχος.

Και τα δύο smartphones θα τρέχουν σε έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6737M με χρονισμό 1,3 GHz, αλλά η χωρητικότητα RAM τους θα διαφέρει.

Το  Moto E4 προσφέρει 2GB μνήμη RAM ενώ το Moto E4 Plus έρχεται με την ίδια χωρητικότητα και την παραλλαγή  3GB RAM. Η εσωτερική αποθήκευση φτάνει τα 16GB και στα δύο smartphones με την δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD κάρτας ενώ θα τρέχουν σε Android 7.1.1 Nougat.

Υπάρχει μια ακόμη διαφορά μεταξύ των δύο τηλεφώνων από άποψη χωρητικότητας της κύριας κάμερας. Το Moto E4 θα διαθέτει μια κύρια κάμερα 8MP ενώ το E4 Plus, 13MP. Η δευτερεύουσα κάμερα και των δύο συσκευών θα είναι 5MP.

Το Moto E4 θα κοστίζει 150 ευρώ ενώ το Moto E4 Plus 190 ευρώ.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS