ΑρχικήinetΔείτε τα δώρα που έρχονται μαζί με τα νέα Galaxy S8 και...

Δείτε τα δώρα που έρχονται μαζί με τα νέα Galaxy S8 και S8 +

Η Samsung σκοπεύει να ευχαριστήσει ακόμα περισσότερο τους καταναλωτές της που επιθυμούν να αγοράσουν τα Galaxy S8 και Galaxy S8 + στις ΗΠΑ. Πως θα γίνει αυτό; Μέχρι τις 16 Μαΐου η εταιρεία παράλληλα με τις τελευταίες της ναυαρχίδες προσφέρει δωρεάν και το Entertainment Kit.Galaxy S8

Το Entertainment Kit της Samsung αποτελείται από μια 64GB  Samsung EVO+ microSD card που προσθέτει ακόμα περισσότερο αποθηκευτικό χώρο στα ήδη υπάρχοντα 64GB της ναυαρχίδας. Επιπλέον, οι πελάτες θα λάβουν Clear View Standing Cover για ευκολότερη παρακολούθηση περιεχομένου του τηλεφώνου.  Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η εταιρεία προσφέρει και μια δωρεάν εξάμηνη συνδρομή Netflix για να μπορούν οι χρήστες να παρακολουθούν ανενόχλητα ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η προσφορά της Samsung είναι αρκετά ελκυστική δεδομένου κιόλας ότι η εξάμηνη συνδρομή του Netflix κοστίζει 60 δολάρια, η κάρτα microSD 49 δολάρια ενώ το Clear View Standing Cover 59, 99 δολάρια. Τι  σημαίνει αυτό σε απλά μαθηματικά; Οι καταναλωτές θα μπορέσουν να εξοικονομήσουν έως και 169,99 δολάρια αγοράζοντας μια από τις δύο ναυαρχίδες έως τις 16 Μαίου.

Να σημειώσουμε ότι προσφέρονται μόνο  200,000 Entertainment Kits οπότε οι πελάτες θα πρέπει να βιαστούν αν επιθυμούν αν λάβουν στα χέρια τους ένα από τα προνομιούχα πακέτα. Τα Galaxy S8 και Galaxy S8 + πωλούνται από αρκετούς φορείς λιανικής πώλησης  αλλά για να αποκτήσουν το πακέτο προσφορών οι χρήστες θα πρέπει να εκκινήσουν την εφαρμογή Shop Samsung και να υποβάλλουν μια φόρμα αίτησης προσφοράς ώστε να λάβουν δωρεάν  την microSD card. Στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα προωθήσεων της Samsung για να λάβουν την εξάμηνη συνδρομή στο Netflix.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS