ΑρχικήinetΠαρουσίαση του iPhone 8 το καλοκαίρι; Αλήθεια ή απλά φήμες;

Παρουσίαση του iPhone 8 το καλοκαίρι; Αλήθεια ή απλά φήμες;

Ενώ οι περισσότερες αναφορές κάνουν λόγo για επίσημη κυκλοφορία του νέου iPhone 8 το Νοέμβριο, έρχεται μια νέα πηγή να ανατρέψει τα δεδομένα υποστηρίζοντας ότι το OLED smartphone της Apple θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι. Η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο  smartphone τον Ιούνιο, κατά την διάρκεια του WWCD. iPhone 8

Η αναφορά υποστηρίζει ότι με την πρόωρη κυκλοφορία αυτή, η Apple θα κατασκευάσει μια διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το νέο της smartphone.

Η έκθεση βέβαια δεν παρέχει αρκετές αποδείξεις για τους ισχυρισμούς της πέρα από ότι οι επενδυτές δεν θα πρέπει να αναμένουν υψηλές πωλήσεις αυτό το καλοκαίρι καθώς ορισμένοι καταναλωτές θα αναμένουν την αποκάλυψη του iPhοne 8 πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε αγορά.

Φυσικά μια προεπισκόπηση του νέου iPhοne 8 θα μπορούσε σίγουρα να πείσει τους καταναλωτές να αναμένουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του και να μην αγοράσουν ένα από τα καινούρια iPhοne 7 ή το iPhοne 7 Plus αυτό το καλοκαίρι.

Σε άλλα νέα, η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου του τρέχοντος έτους αποκαλύπτοντας μειωμένες πωλήσεις iPhοne οπότε μια προεπισκόπηση του νέου iPhone 8 θα ήταν αρκετή για να ενθουσιάσει τους καταναλωτές. Να σημειώσουμε βέβαια, ότι ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple, Tim Cook, δήλωσε πρόσφατα ότι οι φήμες και οι αναφορές για το iPhone 8 έχουν αρνητικές επιπτώσεις στις πωλήσεις του προκάτοχου του.

Το πιο πιθανό σενάριο βέβαια είναι η Apple να ανακοινώσει το νέο iPhοne 8 μαζί με τα iPhone 7s και το iPhone 7s Plus στα μέσα Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, όπως και να κυλήσουν το πράγματα μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου το αργότερο θα έχουμε την δυνατότητα απόκτησης του πολυσυζητημένου smartphone.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS