ΑρχικήinetΕτοιμαστείτε για τα νέα Windows 10 PCs με Snapdragon 835!

Ετοιμαστείτε για τα νέα Windows 10 PCs με Snapdragon 835!

Η Microsoft επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι οι HP, Lenovo και Asus είναι οι πρώτοι εταίροι που θα εισάγουν συσκευές με Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm καθώς η εταιρεία σκοπεύει να φέρει την πλήρη έκδοση των Windows 10 σε ARM chips.Snapdragon 835 Snapdragon 835 Snapdragon 835 Snapdragon 835

Τα Windows 10 σε ARM  αποτελούν ένα έργο που στοχεύει σε εξαιρετικά λεπτές και πάντα συνδεδεμένες συσκευές, με την Microsoft να υπόσχεται ότι η κυκλοφορία τέτοιων υπολογιστών δεν είναι καθόλου μακριά.

Το chip Snapdragon 835 θα τρέχει σε X16 LTE το οποίο θα παρέχει έως και 1Gbps  ταχύτητες λήψης, καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και πέντε φορές μεγαλύτερο χρόνο αναμονής.

Οι Windows 10 υπολογιστές που λειτουργούν με επεξεργαστές της Qualcomm αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2017 ενώ παράλληλα ορισμένοι αισιόδοξοι χρήστες Windows ελπίζουν ότι θα δημιουργηθούν και smartphones με Windows 10 για ARM όπως το πολυσυζητημένο Surface Phone.

Η Microsoft, από την άλλη, εστιάζει περισσότερο στους νέους υπολογιστές της και ειδικά με την κυκλοφορία του Windows 10 Creators Update.

« Στόχος μας είναι η νέα γενιά χρηστών που θέλει να συνδέετε στο cloud ανά πάσα στιγμή. Μιλάω για τους φοιτητές, τους προγραμματιστές, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τις πολυεθνικές αλλά και τις μικρότερες επιχειρήσεις. Αυτό σημαίνει ότι η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ οθονών και η αξιοποίηση της πιο πρόσφατης τεχνολογίας δικτύων όπως το gigabit LTE και το eSIM είναι αρκετά σημαντικά.» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Peter Han, Αντιπρόεδρος της εταιρείας Partner Devices and Solutions.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα, φήμες θέλουν οι πρώτες συσκευές να βγουν στο φως της δημοσιότητας το φθινόπωρο.

Η τιμή του πιθανότατα να είναι χαμηλότερη από των υφιστάμενων μοντέλων, διότι το βασικό target group τους είναι οι φοιτητές.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS