ΑρχικήinetΚαλό μήνα... με το Galaxy Note 7R να έχει πρεμιέρα

Καλό μήνα… με το Galaxy Note 7R να έχει πρεμιέρα

Η Samsung έχει ήδη επιβεβαιώσει την κυκλοφορία του ανακαινισμένου Galaxy Note 7R και οι καταναλωτές της Νότια Κορέας το περιμένουν από στιγμή σε στιγμή.  Αν και η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, σίγουρα θα είναι μέσα στον Ιούνιο. Galaxy Note 7R Galaxy Note 7R Galaxy Note 7R Galaxy Note 7R
 
Υπήρξαν αρκετές εικασίες σχετικά με την τιμή του νέου τηλεφώνου, με την πιο πρόσφατη έκθεση να αποκαλύπτει ότι το Galaxy Note 7R θα μπορούσε να πωληθεί για 623 δολάρια στην Νότια Κορέα. Να σημειώσουμε ότι το smartphone θα φέρει στην ονομασία το γράμμα “R” για να αναδείξει ότι πρόκειται για την ανακαινισμένη έκδοση.  Η λεπτομέρεια αυτή θα διευκολύνει αρκετά τους χρήστες να ξεχωρίσουν την νέα έκδοση από το πρωτότυπο μοντέλο. Βέβαια, παλαιότερες αναφορές υποστήριζαν ότι το νέο Galaxy Note 7 θα μπορούσε να φέρει την λιανική ονομασία Galaxy Note FE, με το FE  να αποτελούν τα αρχικά του Fan Edition. 
 
Για όσους δεν θυμούνται, το τηλέφωνο θα έρθει με περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με το αρχικό μοντέλο το οποίο διεκόπη πέρσι. Θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών και θα τρέχει σε Exynos 8890 SoC μαζί με 4GB μνήμης RAM και έναν αισθητήρα κάμερας 12MP στο πίσω μέρος. Σίγουρα θα συνοδευτεί από S Pen και όλα τα χαρακτηριστικά που ενσωμάτωσε η εταιρεία το περασμένο χρόνο σε αυτό. 
 
Όπως ήταν λογικό, η Samsung έκανε αλλαγές στην χωρητικότητα της μπαταρίας εξοπλίζοντας την συσκευή με 3.200mAh, μικρότερη δηλαδή χωρητικότητα από εκείνη του αρχικού μοντέλου. 
 
Μετά την περσινή ανάκληση του Galaxy Note 7, η Samsung κατάφερε να μαζέψει περισσότερα από τρία εκατομμύρια μονάδες αλλά μόνο οι 300.000 θα ανακαινιστούν και θα πωληθούν στη Νότια Κορέα. Το Βιετνάμ και διάφορες άλλες αγορές, που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα, θα έχουν την δυνατότητα να το αποκτήσουν αλλά σίγουρα ανάμεσα σε αυτές δεν θα συναντήσουμε των ΗΠΑ και του Καναδά. 
 
Τι θα απογίνουν οι μονάδες που δεν έλαβαν αναβάθμιση; Η Samsung σκοπεύει να τις ανακυκλώσει.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS