ΑρχικήinetΜπορείτε να επισκευάσετε τα iPhone χωρίς να τα στείλετε στην Apple

Μπορείτε να επισκευάσετε τα iPhone χωρίς να τα στείλετε στην Apple

Είναι πολύ γνωστό γεγονός ότι η επισκευή ενός iPhone σε ένα κατάστημα τρίτου μέρους είναι μια μεγάλη πρόκληση, ειδικά επειδή η Apple δεν παρέχει κέντρα εξυπηρέτησης με τα υπερ-προηγμένα εργαλεία της, αλλά φαίνεται ότι αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα εάν ένα πιλοτικό πρόγραμμα που λανσαρίστηκε από την εταιρεία αποδειχθεί επιτυχημένο.

iphone

Η Apple ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα προσπάθεια να παράσχει αρκετούς παρόχους υπηρεσιών με συστήματα βαθμονόμησης iPhοne που είναι συμβατά με το iPhοne 6s και νεότερα.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι μόλις εισάγετε ένα iPhone για επισκευές στο 3D Touch και στην οθόνη, δεν θα χρειαστεί πλέον να πραγματοποιήσετε επίσκεψη σε ένα κατάστημα της Apple Store για βαθμονόμηση (ή να περιμένετε έως ότου οι τρίτοι παροχείς υπηρεσιών στείλουν και λάβουν την συσκευή από την Apple), επειδή όλα μπορούν να εκτελεστούν χωρίς τους μηχανικούς της Apple.

Μια αναφορά από την Engadget αποκαλύπτει ότι προς το παρόν έχουν επιλεγεί μόνο τρεις διαφορετικοί εταίροι για αυτό το πιλοτικό πρόγραμμα και ένας από αυτούς είναι το ComputerCare. Οι άλλοι δύο είναι είναι άγνωστοι σε αυτό το σημείο.

Η ComputerCare δημοσίευσε στο παρελθόν πληροφορίες σχετικά με το νέο πιλοτικό πρόγραμμα της Apple στην ιστοσελίδα της, αλλά όλες οι λεπτομέρειες έχουν απομακρυνθεί από τότε, πιθανότατα επειδή η Cupertino θέλει να κρατήσει τα πάντα μυστικά.

Γιατί είναι αυτό σημαντικό για τους χρήστες του iPhone; Υπάρχουν δύο βασικοί λόγοι. Πρώτα απ ‘όλα, χάρη στην άρση ορισμένων περιορισμών από την Apple που επηρεάζουν τα κέντρα επισκευής τρίτων, οι ιδιοκτήτες iPhone μπορούν να επωφεληθούν από το πλήρες πακέτο επισκευών χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτούν την Apple.

Στη συνέχεια, επειδή οι τρίτοι είναι υπεύθυνοι για περισσότερες επιχειρήσεις και οι πελάτες δεν χρειάζεται πλέον να έρχονται στο Apple Store, οι μηχανικοί της εταιρίας δεν ξοδεύουν πλέον χρόνο εκτέλεσης επισκευών που οι εταίροι θα μπορούσαν διαφορετικά να εκτελέσουν χωρίς κινδύνους, αρκεί η ίδια ποιότητα των επισκευών να διατηρείται.

Η Apple δεν έχει ακόμη δώσει σχετική δήλωση, αλλά έχει νόημα για την εταιρεία να προχωρήσει σε αυτή την κατεύθυνση, ειδικά δεδομένων των πρόσφατων κατηγοριών που στοχεύουν στη στρατηγική της διαχείρισης των υπηρεσιών επισκευής iPhone με συνεργάτες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS