ΑρχικήinetΔιέρρευσαν πληροφορίες των νέων Google Pixel 2 smartphones

Διέρρευσαν πληροφορίες των νέων Google Pixel 2 smartphones

Η Google αναμένεται να παρουσιάσει τρία νέα smartphones στη σειρά Pixel 2 φέτος, συμπεριλαμβανομένου ενός με πολύ μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του Pixel 2 XL. Ωστόσο, λεπτομέρειες σχετικά με τα επερχόμενα τηλέφωνα είναι αρκετά σπάνιες.

google

Μια αναπαράσταση του Pixel 2 μόλις εμφανίστηκε σε μια αναφορά, αποκαλύπτοντας μια εγκατάσταση διπλής κάμερας στο πίσω μέρος και μια σχεδόν χωρίς bezel οθόνη στο τηλέφωνο Google. Οι αισθητήρες στο πίσω μέρος λέγεται ότι είναι 16MP, ενώ η μπροστινή φωτογραφική μηχανή θα μπορούσε να έχει φακό 8MP.

Η διαρροή λέει επίσης ότι το επερχόμενο τηλέφωνο θα τρέξει πλατφόρμα Qualcomm Snapdragon 836, το οποίο αποκαλύφθηκε πρόσφατα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Ωστόσο, το Snapdragon 836 δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, γι ‘αυτό διαβάστε τις πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη. Εάν ο επεξεργαστής δεν κυκλοφορήσει, το Pixel και το Pixel XL πιθανότατα θα τρέξουν την πλατφόρμα Snapdragon 835, η οποία βρίσκεται σε πολλά φανταστικά smartphones που κυκλοφόρησαν φέτος.

Η εικόνα δείχνει μια σχεδόν χωρίς bezel οθόνη για το νέο τηλέφωνο, ενώ ο σχεδιασμός της πίσω πλάκας είναι περίπου ο ίδιος με τον Pixel και Pixel XL. Τα smartphones ήρθαν με ματ φινίρισμα στα μεταλλικά και γυάλινα πίσω πάνελ.

Το Pixel 2 φαίνεται να προσφέρει περισσότερο χώρο οθόνης από το προηγούμενο τηλέφωνο Pixel, ακολουθώντας παρόμοια χαρακτηριστικά γνωρίσματα όπως τα Samsung Galaxy S8 και LG G6, με έμφαση στις μεγαλύτερες περιοχές προβολής. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εικόνα μοιάζει με μια ιδέα που εμφανίστηκε τον περασμένο μήνα.

Η Google αναμένεται να διατηρήσει τα τηλέφωνα Pixel στη σειρά premium smartphones και διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες πίσω κάμερας. Τα Pixel και τα Pixel XL τηλέφωνα είχαν τις καλύτερες κάμερες smartphone κατά τη στιγμή του λανσαρίσματος, αλλά πρόσφατα εκτάθηκαν από το διάγραμμα DxO Mark από το HTC U11. Επιπλέον, τα τηλέφωνα θα μπορούσαν να παρουσιαστούν τον Οκτώβριο και να τρέξουν το Android O, μαζί με μια νέα έκδοση Pixel Launcher. Ορισμένες φήμες υποδηλώνουν ότι τα νέα τηλέφωνα Pixel ενδέχεται να μην διαθέτουν βύσματα ακουστικών 3,5 χιλιοστών, αλλά αυτό παραμένει προς συζήτηση.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS