ΑρχικήinetΘέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία; Σας παρουσιάζουμε 10 καλούς τρόπους!

Θέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία; Σας παρουσιάζουμε 10 καλούς τρόπους!

Θέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία; Σας παρουσιάζουμε 10 καλούς τρόπους!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το top ten των υπηρεσιών με την βοήθεια των οποίων μπορείτε να στείλετε μεγάλα αρχεία στο web χωρίς να χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για το αν θα τα χάσετε ή αν θα πρέπει να πληρώσετε πολλά!

Θέλετε να στείλετε μεγάλα αρχεία; Σας παρουσιάζουμε 10 καλούς τρόπους!

1. Minus
Το Minus είναι πολύ εύκολο στην χρήση. Σας επιτρέπει να κάνετε drag-and-drop να διαμοιρασθείτε photos, τραγούδια και video clips. Επιπλέον, αφού συνδεθείτε θα έχετε στην διάθεσή σας 10 GB ελεύθερου χώρου, και σας επιτρέπει να τακτοποιείτε και να διαμοιράζεσθε αν επιθυμείτε τα uploaded files σας (περίπου 1GB το καθένα) είτε στο blog σας είτε σε social-media sharing sites, όπως το Youtube, Reddit, Digg, κ.λπ..

2. GE.TT
Θα αγαπήσετε αυτή την υπηρεσία, εάν διαμοιράζεσθε μέχρι ενός ορισμένου ορίου εικόνες (ένα cd για παράδειγμα). Είναι drag-and-drop και σας επιτρέπει να διαμοιρασθείτε ένα ολόκληρο cd με εικόνες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε share το link στο web page μέσω e-mail ή στο Facebook, Twitter ή G+ account. Αυτό θα δώσει πρόσβαση στους φίλους για να μπορέσουν να δουν τις εικόνες σας, ακόμη και να τις κατεβάσουν.

3. Droplr
Το Droplr μάλλον είναι το ιδανικό για τους χρήστες Mac, που ψάχνουν να βρουν έναν αποδοτικό αλλά σύντομο τρόπο να διαμοιράζονται τα αρχεία τους. Μπορείτε να στείλετε ως 1GB εάν έχετε visitor account. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε και register και να κρατήσετε τα αρχεία σας για περισσότερο από μια βδομάδα.

4. Ypix.Me
Αυτός ο απλός τρόπος δίνει μια νέα διάσταση σε αυτό που αποκαλούμε real-time sharing.

5. DropCanvas
Το DropCanvas είναι μια καταπληκτική μέθοδος file-sharing και πολύ απλή στη χρήση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι drag and drop τα αρχεία σας από τον υπολογιστή σας στην κενή περιοχή στο κέντρο της web page. Επίσης επιτρέπει στους φίλους σας να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία σας και να τα κατεβάσουν κι εκείνοι στους υπολογιστές τους.

6. WeTransfer
Το WeTransfer είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί κανένα registration. Σας επιτρέπει να αποστείλετε τεράστια αρχεία, το οποίο γίνεται με έναν πολύ εύκολο τρόπο: απλά προσθέτετε το email address σας, και στην συνέχεια το email του παραλήπτη.

7. Adobe SendNow (Paid)
Μπορείτε να στείλετε διάφορα αρχεία την ίδια στιγμή, περίπου ας πούμε 2GB, πληρώνοντας μόνο $20 δολάρια τον χρόνο. Η υπηρεσία αυτή σας προσφέρει και ένα desktop computer application για να κάνετε drag τα αρχεία σας εύκολα κα γρήγορα.

8. Box
Κάντε Sign up σ’ αυτήν την υπηρεσία για να αποκτήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να μπορείτε να στέλνετε περίπου 100MB αρχείων. Οι εταιρικοί λογαριασμοί πολλαπλών χρηστών μπορούν να ξεκινήσουν από $15 δολάρια ανά μήνα.

9. DropSend
Το DropSend είναι ένα εργαλείο software που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μεγάλα αρχεία, πάνω από 2GB σε μέγεθος. Υπάρχει στην αρχή ένα ‘free plan’, το οποίο περιλαμβάνει την αποστολή 5 αρχείων ανά μήνα και 250 MB/2 GB αποθηκευτικού χώρου.

10. SendThisFile
Το SendThisFile είναι τέλειο για την μετακίνηση μεγάλων αρχείων. Μπορείτε χωρίς κανέναν κόπο να μεταφέρετε τα αρχεία μέσω e-mail, αφού δεν περιλαμβάνει κανέναν περιορισμό. Εάν επιθυμείτε να πληρώσετε, θα σας επιτρέψει επιπλέον η υπηρεσία να κρυπτογραφήσετε τα αρχεία σας, και πολλά ακόμη.

Aυτή λοιπόν ήταν η λίστα μας. Υπάρχουν και άλλα όπως για παράδειγμα: Send6, TransferBigFiles, MailBigFile. Αν έχετε κάποιο να προσθέσετε μπορείτε να το συμπληρώσετε στα σχόλια παρακάτω.

Διαβάστε ακόμη: Έξαλλοι οι gamers όλου του κόσμου: Κάτω το PSN για 10 ώρες!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS