ΑρχικήsecurityGuess Who's Back? - HELL is Back, Back Again!

Guess Who’s Back? – HELL is Back, Back Again!

Guess Who’s Back? – HELL is Back, Back Again! – To HELL HACKING FORUM επέστρεψε και είναι πλέον διαθέσιμο στο DARK WEB.

HELL HACKING FORUM

Το Dark Web hacking forum με την ονομασία ΗeΙΙ έκλεισε τον περασμένο χρόνο όταν ένας μεγάλος όγκος προσωπικών δεδομένων ανακαλύφθηκε στο website από τις αρμόδιες αρχές. Ωστόσο, μερικούς μήνες μετά την αναφορά των αρχών πως το φόρουμ πλέον είναι εκτός λειτουργίας, μπορείτε να μαντέψετε;…. ΗeΙΙ is back!

Το “ΗeΙΙ ”, ένα Dark Web hacking forum τέθηκε ξανά σε λειτουργία μόλις λίγους αφότου ανακαλύφθηκε και αναγκάστηκε να κλείσει από τις αρμόδιες αρχές τον Ιούλη του 2015. Το ΗeΙΙ είναι πρωτοβγήκε από την αφάνεια του σκοτεινού web τον περασμένο χρόνο, όταν χρησιμοποιήθηκε από έναν hacker που postαρε σε αυτό λεπτομέρειες και προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 4 εκατομμύρια χρηστών που ήταν εγγεγραμμένοι στο Adult Friend Finder.

Όσα δημοσιεύθηκαν στο ΗeΙΙ forum περιείχαν στοιχεία όπως προσωπικές πληροφορίες των χρηστών, καθώς και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Η διαρροή αυτή ανακαλύφθηκε ύστερα από μερικούς μήνες, και αφού τα δεδομένα είχαν ήδη δημοσιευθεί στο ΗeΙΙ , όταν το Adult Friend Finder παραδέχθηκε την παραβίαση που υπέστη, και ξαφνικά ο διαχειριστής του ΗeΙΙ και ο ιδρυτής του ‘Ping’ εξαφανίστηκαν.

Παρόλο που η εξαφάνιση του φόρουμ θεωρήθηκε από πολλούς οριστική, επανήλθε Οnline μερικές μέρες αργότερα. Το website, ωστόσο, έχει κλείσει από τον Ιούλιο του 2015.

ΗeΙΙ -is-back-with-hell-reloaded-on-the-dark-web-01

Το website επανήλθε στο Dark Web (link στο Dark Web: http://legionhiden4dqh4.onion/).

Όλα μοιάζουν ίδια, από το logo του website μέχρι ολόκληρη την εμφάνισή του. Ο νέος διαχειριστής με το nickname HA, ανέφερε πως το ΗeΙΙ επανήλθε και οι χρήστες μπορούν ξανά να χρησιμοποιούν το ΗeΙΙ URL όπως έκαναν πάντα στο παρελθόν.

 

Διαβάστε ακόμη: Ransom32|Tο 1o JavaScript Ransomware που επηρεάζει Windows/Mac/Linux!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS