Αρχικήinet5 αγαπημένα gadgets που έκαναν το ντεμπούτο τους στο CES σήμερα

5 αγαπημένα gadgets που έκαναν το ντεμπούτο τους στο CES σήμερα

Το CES 2016 προετοιμάζεται για να αποτελέσει ένα εντυπωσιακό θέαμα!
Παρουσιάστηκαν από νέα ρομπότ και wearables μέχρι αξεσουάρ iPhone και όλοι οι νέοι τρόποι για να παίξετε Pac-Man. Στην επίδειξη στο CES της Πέμπτη υπήρξε με μια εντυπωσιακή σειρά από gadgets και νέα από κορυφαίες εταιρείες.

5 αγαπημένα gadgets που έκαναν το ντεμπούτο τους στο CES σήμερα
Μαζέψαμε, λοιπόν, τα αγαπημένα μας προϊόντα που παρουσιάστηκαν στο CES, χθες, Πέμπτη και σας τα παρουσιάζουμε για να πάρετε μια γεύση.

Moff Band και Pac-Man app
Σε μια προσπάθεια να κρατηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών, η Moff Band ενώνεται με την εφαρμογή Pac-Man iPad μέσω Bluetooth για μια πιο άμεση και συναρπαστική εμπειρία. Το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο και γυροσκόπιο αισθητήρων του Band παρακολουθούν τις κινήσεις των χεριών σας. Κινήστε τα χέρια προς την κατεύθυνση που θέλετε και ο Pac Man θα κινηθεί ανάλογα.
[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=xxpWxPc7CFU” width=”580″ height=”380″]
Ο Raymond Wong, αναλυτής προϊόντος του Mashable που βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο, που το δοκίμασε είπε ότι δεν ήταν τόσο ακριβές όσο οι έλεγχοι κίνησης του Wii ή κινήσεις ελέγχου του Kinect, αλλά ένιωσε το κάψιμο στα χέρια του. Αν το gaming είναι το ένα πράγμα που θα σας κάνει να ασκηθείτε, μπορείτε να το αποκτήσετε με $55 από τη στιγμή που η έκδοση Pac-Man της εφαρμογής και το Band θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του τρέχοντος έτους.

Η Iris Apfel κάνει το ντεμπούτο μια σειράς από πολυτελή wearables

iris1-CES
Η Iris Apfel, το 94-χρονο fashion icon με τα μεγάλα διπλοεστιακά γυαλιά, ξεκίνησε τη δική της συλλογή από πολυτελή wearables. Η συνεργασία με την WiseWear είναι η απάντηση της Apfel στα «αρκετά αποκρουστικά» στυλ των περισσότερων fitness trackers. Υπάρχουν τρία βραχιόλια στην πολυτελή κολεξιόν : το Calder, το Kingston και η Duchess. Καθένα από αυτά έχει δυνατότητες, όπως η παρακολούθηση δραστηριότητας, ειδοποιήσεις στο κινητό και ένα σύστημα ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνήσουν με ένα προ-εγκεκριμένο κατάλογο ανθρώπων με βάση την τοποθεσία τους σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Τα wearables στοιχίζουν $300 το καθένα και είναι διαθέσιμα για αγορά.

Η Under Armour και η IBM γίνονται ομάδα
Η IBM συνεργάζεται με την εταιρεία αθλητικών ειδών Under Armour σε μια νέα «Cognitive Coaching Powered by IBM Watson» πρωτοβουλία. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η εφαρμογή θα τραβάει δεδομένα από το Watson της IBM, συμπληρωματικά με τα δεδομένα που συλλέγει ήδη από τα wearables και άλλες πηγές. Τέλος, οι εταιρείες σχεδιάζουν να προσθέσουν περισσότερα Watson-powered χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητες οπτικής αναγνώρισης (για τον εντοπισμό της θρεπτικής αξία των τροφίμων) και μετεωρολογικά δεδομένα (τα οποία θα μπορούν να δείξουν πώς οι περιβαλλοντικοί παράγοντες επηρεάζουν τις προπονήσεις σας.)

Olloclip Studio iPhone Kit
Οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν να βρουν το Olloclip Studio iPhone Kit πολύ χρήσιμο. Με $90, μπορούν να πάρουν και ένα σωρό από αξεσουάρ.
Υπάρχει μια ειδική λαβή για να βάζετε το δάχτυλό σας, η οποία σας βοηθά να τραβήξετε φωτογραφίες σε οριζόντια ή κατακόρυφη προβολή. Το Kit έρχεται, επίσης, με μια βάση στήριξης iPhone δύο τρίποδα και όχι μόνο αυτά.

Ρομπότ σεφ

CES

Σας παρουσιάζουμε και τον σεφ ρομπότ που μαγείρεψε με επιτυχία Kung Pao chicken στον επικεφαλή ανταποκριτή του Mashable, Lance Ulanoff. Ονομάζεται, OneCook, το ρομπότ σεφ χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για να βοηθήσει το μηχάνημα διαβάσει τις συνταγές και να μαγειρέψουν τα γεύματα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS