ΑρχικήinetCES 2016: Η τουαλέτα που καθαρίζεται μόνο μία φορά το χρόνο

CES 2016: Η τουαλέτα που καθαρίζεται μόνο μία φορά το χρόνο

_87558060_0b255509-5b8f-4c0e-88bf-τουαλέτα

Μια «έξυπνη» τουαλέτα που ανοίγει όταν την πλησιάζετε και αυτοκαθαρίζεται μόλις τραβήξετε το καζανάκι είναι στην επίδειξη του Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας.

Η τουαλέτα καθαρίζει επίσης και τον χρήστη με ένα αεριούχο ραβδί, το οποίο προσφέρει ζεστό νερό και ζεστό αέρα “σε καθιστή θέση”, δήλωσε η εκπρόσωπος.

Παρά τα $ 9.800 (£ 6.704)που κοστίζει, περισσότερες από 40 εκατομμύρια παλαιότερες εκδόσεις των τουαλετών Neorest έχουν πωληθεί.

Η εταιρεία Toto, δήλωσε ότι το νέο πρότυπο ήταν ακόμα σε εξέλιξη.

Η διαδικασία αυτο-καθαρισμού του χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό απολυμαντικού και γυαλιστικού – φτιαγμένο από ζιρκόνιο και διοξείδιο του τιτανίου – που επικαλύπτει την επιφάνεια.

“Μόλις τραβήξουμε το καζανάκι το εσωτερικό ψεκάζεται με ηλεκτρολυόμενο νερό», εξήγησε η εκπρόσωπος της Toto, Lenora Campos.”Πρόκειται για κανονικό νερό της βρύσης το οποίο περνώντας από μια ειδική διαδικασία που χρησιμοποιεί μια ανοδική κάθοδο δημιουργεί ουσιαστικά ένα είδος απολύμανσης που λευκαίνει το εσωτερικό, σκοτώνοντας ταυτόχρονα οτιδήποτε”

Εν τω μεταξύ, ένα υπεριώδες φως στο καπάκι σαρώνει την επιφάνεια. Αυτό την καθιστά υπερ-υδρόφιλη , οπότε τίποτα δεν μπορεί να κολλήσει σε αυτή – αλλά και φωτοκαταλυτική, επιτρέποντας στα ιόντα οξυγόνου να καταστρέφουν βακτήρια και ιούς. «Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε τη λεκάνη της τουαλέτας για πάνω από ένα χρόνο,” είπε η κα Campos.

Το BBC ρώτησε αρκετά ξενοδοχεία στο Λας Βέγκας αν ενδιαφέρονται για ένα τέτοιο προϊόν, αλλά όλοι αρνήθηκαν να σχολιάσουν.

Ωστόσο, ένας εμπειρογνώμονας είπε ότι η συσκευή απέδειξε ότι υπήρχε ακόμα χώρος για καινοτομία πέρα ​​από τα πράγματα που ασχολούνται με το διαδίκτυο.

Οι πιθανοί αγοραστές ωστόσο θα πρέπει να προειδοποιούνται, ότι η συσκευή δεν τους απαλλάσσει πλήρως από τα καθήκοντα καθαρισμού, αφού οι τεχνικές καθαρισμού που χρησιμοποιεί δεν επεκτείνονται σε τυχόν διαρροές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS