ΑρχικήinetΑπολαύστε μασάζ όπου και αν βρίσκεστε από ένα… σακάκι

Απολαύστε μασάζ όπου και αν βρίσκεστε από ένα… σακάκι

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να σας κάνουν μασάζ, αλλά όλοι προϋποθέτουν να είστε ακίνητοι: θα πρέπει να ξαπλώσετε σε ένα spa ή να καθίσετε σε μια καρέκλα μασάζ.
Πώς σας ακούγεται το να δέχεστε ένα μασάζ οπουδήποτε – στο δρόμο για τη δουλειά, στο γραφείο σας ή σε ένα αεροπλάνο; Η Tware μια startup εταιρεία στη Σιγκαπούρη εγκαινιάζει ένα σακάκι που ονομάζεται AiraWear που μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα μέσω των κινητήρων δόνησης του.

Απολαύστε μασάζ όπου και αν βρίσκεστε από ένα… σακάκι
Η Tware θα μπορούσε να είναι ένα γνωστό όνομα σε ορισμένους από εσάς – η εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη σακακιών για να ηρεμήσει τα αυτιστικά παιδιά, δίνοντάς τους μια εικονική αγκαλιά. Το πρότζεκτ βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη – αλλά τώρα η Tware φέρνει την ίδια τεχνολογία στην καταναλωτική αγορά.
Η startup προωθεί την «θεραπεία βαθιάς πίεσης», κατά την οποία η εταιρεία, χαϊδεύοντας ή συμπιέζοντας απελευθερώνει ντοπαμίνη και σεροτονίνη στον εγκέφαλο, τα χημικά που δημιουργούν ευχαρίστηση και σας ηρεμούν αντίστοιχα.
Έτσι, αυτό που κάνει αυτό το σακάκι για καταναλωτές είναι θεραπεία βαθιάς πίεσης συνδυασμένη με το παραδοσιακό μασάζ για να απελευθερώσει άπλετη ευχαρίστηση που μπορεί να κάνει τις πρωινές μετακινήσεις σας λιγότερο απογοητευτικές.
Μέσω μιας εφαρμογής, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα είδη μασάζ και έχει ακόμη και ένα χαρακτηριστικό για τη διόρθωση της στάσης του σώματος.
Το μασάζ διαρκεί ένα λεπτό για να ξεκινήσει. Μόλις το κάνει,θα γείρετε σε μία επιφάνεια, και η πίεση στην πλάτη σας θα εντείνει το τρίψιμο στους ώμους σας. Μοιάζει ακριβώς όπως μια καρέκλα μασάζ! Είναι αρκετά ήσυχο, έτσι δεν θα τρομάζει τους ανθρώπους γύρω σας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όρθιοι χωρίς να στηρίζεστε κάπου, αλλά δεν θα είναι το ίδιο απολαυστικό.
Το AiraWear δεν είναι ακόμα εμπορικά διαθέσιμο και η crowdfunding καμπάνια θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2016. Θα πωλείται για US$249, το οποίο ακούγεται προσιτό, μιας και οι τιμές για τις καρέκλες μασάζ αγγίζουν τις χιλιάδες.
Υπάρχουν μειονεκτήματα όμως; Σίγουρα δεν μπορείτε να βάλετε τα ηλεκτρονικά στο πλυντήριο, το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να τα αφαιρείτε πριν τα καθαρίσετε – είναι μια μικρή ταλαιπωρία. Επιπλέον, δεν γνωρίζουμε τίποτα για την ανθεκτικότητά του.
Η ανθεκτικότητα της Tware δεν δέχεται αμφιβολία, ωστόσο. Ξεκίνησε το 2011, το οποίο είναι αρκετά μεγάλο διάστημα για μια startup. Εάν η AiraWear απογειωθεί, το μακρύ ταξίδι θα αξίζει τον κόπο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS