ΑρχικήinetΟ 10χρονος 'Java Champion' σκόραρε 100% σε 18 μόλις λεπτά!Εντυπωσιακό!

Ο 10χρονος ‘Java Champion’ σκόραρε 100% σε 18 μόλις λεπτά!Εντυπωσιακό!

O Ronil Shah εξέπληξε σχεδόν τους πάντες σκοράροντας 100 τοις εκατό σε εξετάσεις Java! Ε και λοιπόν θα μου πείτε τώρα… Δεν είναι αυτό όλο όμως! Η ιστορία συνεχίζεται… Ο Ronil Shah λοιπόν, τελείωσε ολόκληρο το τεστ των 150 λεπτών μέσα σε 18 μόλις λεπτά!

Ο 10χρονος 'Java Champion' σκόραρε 100% σε 18 μόλις λεπτά!Εντυπωσιακό!

Και εάν θέλετε να μάθετε το επίπεδο της εξέτασης, να σας ενημερώσουμε πως εξετάστηκε σε τύπο διαγωνίσματος που εξετάζονται οι απόφοιτοι engineering και οι επαγγελματίες που προετοιμάζονται να γίνουν software developers. Συν τοις άλλοις, δεν καταφέρνουν όλοι τελικώς να το περάσουν!

https://www.secnews.gr/100321/%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CE%BA%CE%B1-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9%CF%82-silicon-valley/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε ακόμα: Πως είναι να είσαι γυναίκα και να δουλεύεις στη Silicon Valley;

Οι εξετάσεις της Jαvα πραγματοποιήθηκαν στις 2 Σεπτέμβρη. Στον κόσμο του IT, οι εξετάσεις αυτές είναι πολύ δημοφιλείς και ονομάζονται «Jαvα Standard Edition 6 Programmer Certified Professional examination». Αυτό η εξέταση είναι διεθνής και διεξάγεται από το Αμερικάνικο Oracle University.

Ο Ronil Shah δεν είχε κάνει άλλες προσπάθειες για την συγκεκριμένη εξέταση και την ολοκλήρωσε επιτυχώς από την πρώτη του κιόλας φορά. Αυτή η εξέταση απαιτεί την βαθιά κατανόηση της γλώσσας προγραμματισμού, Jαvα , και αποτελεί προϋπόθεση για πολλά άλλα πιστοποιητικά Java. Ο Ronil είναι μαθητής του άριστα στο Euro School Euro School της Ahmedabad, και τώρα φέρει τον τίτλο πλέον του «πρωταθλητή της Jαvα ».

Ο Ronil αναφέρει —

“Αγαπώ τόσο πολύ τους υπολογιστές που ξεκίνησα μόνος μου να μαθαίνω animation, coding programming after standard 1. Πήγα σε σεμινάρια εξάσκησης για το Jαvα standard edition 6 program exam. Συνήθιζα μετά το σχολείο να εξασκούμαι από τις 23.30 που τελείωνα τα μαθήματα μέχρι τις 6 το πρωί της επόμενης. Έτσι κατάφερα να ολοκληρώσω το Οnline exam σε 18 λεπτά,”

Ο Ronil επιθυμεί να εργασθεί στο τομέα της ρομποτικής τα επόμενα χρόνια. Δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε ότι καλύτερο!

https://www.secnews.gr/100302/nissan-%CE%BF%CE%B9-anonymous-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B9%CF%82/Διαβάστε επίσης: Nissan: Οι Anonymous την αναγκάζουν να κατεβάσει τις ιστοσελίδες της!

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS