ΑρχικήinetΤο cast-άρισμα του Chrome πρόκειται να γίνει ευκολότερο

Το cast-άρισμα του Chrome πρόκειται να γίνει ευκολότερο

Το να Cast-αρετε τον Google Chrome browser σας σε άλλες συσκευές πρόκειται να γίνει πολύ πιο απλοϊκό. Αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το SlashGear, η Google δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό στo beta του Chrome που μεγαλώνει την ανάγκη για ύπαρξη μιας Cast Google επέκτασης.

Το cast-άρισμα του Chrome πρόκειται να γίνει ευκολότερο

Η Google Cast επέκταση στον Chrοme κατέστησε δυνατό για τους χρήστες να συνδεθούν και να στείλουν το περιεχόμενό τους στο Chromecast ή σε άλλες συσκευές που υποστηρίζουν το Google Cast. Το Chromecast σας επιτρέπει να παίξετε και να δείξετε περιεχόμενο από το Internet στην τηλεόρασή σας.

Το νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο πρόγραμμα περιήγησης Chrοme παίρνει την επέκταση Google Cast και την αντικαθιστά με μια ενσωματωμένη επιλογή για ξεκινάει το casting. Θα είστε σε θέση να κάνετε δεξί κλικ σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα, να πατήσετε “Cast …” και να αρχίσει το casting στη συσκευή σας.

Μέσα από την beta έκδοση του Chrοme, μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Cast μέσω της chrome://flags σελίδας και να αρχίσετε να παίζετε με αυτό τώρα κιόλας. Η ενεργοποίηση της νέας δυνατότητας cast θα καταργήσει το Google Cast από τις επεκτάσεις σας, το οποίο θα είστε σε θέση να ξανα-εγκαταστήσετε μετά την απενεργοποίηση της λειτουργίας.

Σύμφωνα με το Chromium, στο open-source πρόγραμμα πρότζεκτ του browser από το οποίο αντλεί ο Chrοme τον source code του, οι beta  ενημερώσεις είναι συνήθως οι ίδιες με το στάνταρ, σταθερό φυλλομετρητή, κάθε έξι εβδομάδες.

Το Chrοmecast, το οποίο συνδέεται απευθείας στη θύρα HDMI οποιαδήποτε τηλεόρασης, που άρχισε το 2013, και ένα βελτιωμένο μοντέλο δεύτερης γενιάς ακολούθησε τον Σεπτέμβριο του 2015. Μαζί με το casting του browser σας σε μια τηλεόραση, το Chrοmecast σας δίνει πρόσβαση σε πάνω από 200.000 τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, καθώς και εφαρμογές όπως οι Hulu, Netflix και Watch ESPN. Ωστόσο, δεν είναι ολόκληρο το περιεχόμενο δωρεάν και οι υπηρεσίες, όπως το Netflix διατηρούν τις κανονικές τιμές της συνδρομής τους. Μπορείτε, επίσης, να cast-άρετε από την Android συσκευή σας με την εφαρμογή Chrοmecast.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS