ΑρχικήinetΠώς ένα post στο Facebook έβαλε έναν άντρα στη φυλακή για 15...

Πώς ένα post στο Facebook έβαλε έναν άντρα στη φυλακή για 15 χρόνια

post-gun

Ο Malik, πρωτότοκος γιος του Allah Farrad πρέπει να πληρώσει το γεγονός ότι δημοσίευσε ένα post του εαυτού του στο Facebook κρατώντας ένα όπλο.

Μερικοί άνθρωποι παίρνουν το Facebook, το Twitter και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολύ ελαφρά. Ξανά και ξανά, πολλοί τέτοιοι χρήστες βρέθηκαν να πληρώνουν ορισμένες από τις δημοσιεύσεις τους στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Farrad είναι ένας τέτοιος τύπος που θα περάσει τα επόμενα 15 χρόνια της ζωής του σε ομοσπονδιακή φυλακή εξαιτίας ενός και μόνο post στο Facebook. Στην πραγματικότητα, το πρόβλημα ήταν ότι ο Farrad είναι πρώην κατάδικος και είναι παράνομο στις Ηνωμένες Πολιτείες για οποιονδήποτε καταδικασμένο εγκληματία να κατέχει όπλο. Ο Farrad, από τον ενθουσιασμό του όταν ανέβασε το post στο FB φαίνεται πως το ξέχασε και το αποτέλεσμα είναι να βρίσκεται τώρα πίσω από τα κάγκελα για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Farrad, καταδικάστηκε την Πέμπτη σε 188 μήνες σε ομοσπονδιακή φυλακή του Τεννεσί με την κατηγορία ότι είναι εγκληματίας που έχει στην κατοχή του ένα όπλο. Είχε προηγουμένως καταδικαστεί για διακίνηση όπλων και ναρκωτικών πίσω στο 2000, όταν η αστυνομία βρήκε πυροβόλα όπλα και κρακ στην κατοχή του. Αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή αφού εξέτισε την ποινή του. Σύμφωνα με την Knoxville News Sentinel ο Farrad έχει μια ιστορία συλλήψεων και καταδικών από την ημέρα που έγινε 14 ετών. Ωστόσο το τελευταίο του πλημμέλημα θα τον στοιχειώνει για πολύ καιρό. Αν είχε αποφύγει αυτό το post, οι αρχές δεν θα γνώριζαν ότι ο Farrad παραβιάζει το νόμο.

Το 2013, ο πρώην κατάδικος δημοσίευσε μια φωτογραφία του στο Facebook, που απεικονίζεται παραπάνω, που του έδειξε να κρατάει ένα πιστόλι με το λέιζερ στραμμένο στο δικό μέτωπό του.

Η καταδίκη του Farrad έγινε την Πέμπτη με ελάχιστη ποινή φυλάκισης 10 ετών σε ομοσπονδιακή φυλακή, ωστόσο δεδομένης της εγκληματικής ιστορίας του Farrad, ο δικαστής τον καταδίκασε σε επιπλέον 68 μήνες χωρίς τη δυνατότητα αναστολής.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS