ΑρχικήinetΠερισσότερες λεπτομέρειες και για τους χρήστες του Instagram

Περισσότερες λεπτομέρειες και για τους χρήστες του Instagram

Η αναζήτηση στο Instagram γίνεται όλο και καλύτερη – αν και η εμπειρία είναι ακόμη πολύ διαφορετική για διαφορετικούς ανθρώπους.
Ο φωτογράφος Anthony Quintano έγραψε στο Twitter ότι το ψάξιμο κάποιου στην καρτέλα αναζήτησης “Άτομα” του Ιnstagram στο τηλέφωνό σας, θα πρέπει από δω και στο εξής να σας δείχνει άμεσα τους χρήστες που ακολουθείτε, και το αντίστροφο.

Περισσότερες λεπτομέρειες και για τους χρήστες του Instagram

Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες πληροφορίες εκεί: Για τους χρήστες με πολύ μεγάλα ποσοστά ακολούθων (following), θα βλέπετε και έναν αριθμό οπαδών. Οι υπόλοιποι χρήστες, θα βλέπουν ποιοι από τους φίλους τους τους ακολουθούν. Το Ιnstagram θα δείχνει, ακόμη, και τους χρήστες που έχουν δημοσιεύσει πρόσφατα μια νέα φωτογραφία.
Αλλά κάπου εδώ είναι που τα πράγματα περιπλέκονται. Από ένα iPhone, βλέπεις αυτές τις επιπλέον πληροφορίες, αλλά το Ιnstagram δεν δείχνει ποιος σε ακολουθεί. Και στο Ιnstagram app στο Android (βλέπε παρακάτω σύγκριση), παίρνεις ακριβώς μια απλή λίστα με τα ονόματα, χωρίς καμία επιπλέον πληροφορία.

instagram-search
Η αναζήτηση στο Ιnstagram προς το παρόν προσφέρει μια αρκετά διαφορετική εμπειρία για τους iPhone χρήστες (αριστερά) και τους Android χρήστες (δεξιά). Περισσότερα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου του να βλέπεις ποιος σε ακολουθεί και το αντίστροφο, φαίνεται να έρχονται.

Είναι δύσκολο να πω πόσο καιρό υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες αναζήτησης στο παιχνίδι, αλλά φαίνεται ότι το Ιnstagram δοκιμάζει αυτή την περίοδο διάφορες αλλαγές για διάφορα υποσύνολα χρηστών. Το Ιnstagram σε μια ερώτηση που του τέθηκε, και ενώ ένας εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε αυτά τα χαρακτηριστικά που δοκιμάζονται, δεν είχε τίποτα παραπάνω να μοιραστεί ακόμη.
Αν και απέχει ακόμα από την επανάσταση, τα νέα χαρακτηριστικά κάνουν τη λειτουργία αναζήτησης του app πολύ πιο συναρπαστική. Ίσως το Facebook – ο ιδιοκτήτης του Ιnstagram – αποφάσισε τελικά να κάνει τα μαγικά του παρατηρώντας και τις προσωπικές σχέσεις των χρηστών του Ιnstagram!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS