ΑρχικήHow ToΔιαβάστε τα WhatsApp μηνύματα χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας!Δείτε πως

Διαβάστε τα WhatsApp μηνύματα χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας!Δείτε πως

Διαβάστε τα WhatsApp μηνύματα χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας! Δείτε πως! (Video)

Διαβάστε τα WhatsApp μηνύματα χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας!Δείτε πως

Ακόμα και οι πιο πιστοί χρήστες του Whats App θα έχουν νιώσει κάποια στιγμή την ανάγκη να διαβάσουν ένα μήνυμα ή να δουν μια φωτογραφία / βίντεο χωρίς ο αποστολέας να το γνωρίζει. Τα ενοχλητικά μικρά διπλά μπλε ticks δίπλα σε ένα αναγνωσμένο μήνυμα WhatsApp, ή voice memo, photo ή video μπορεί μερικές φορές να προκαλέσει ανεπιθύμητες καταστάσεις. Όταν και τα δύο ενοχλητικά μικρά μπλε ticks εμφανισθούν δίπλα σε ένα μήνυμα που στέλνει ο αποστολέας, τότε γνωρίζει πως το μήνυμά του έχει επιτυχώς ληφθεί, και διαβασθεί.

Ωστόσο, υπάρχει ένα απλό κολπάκι που σας επιτρέπει να διαβάσετε το μήνυμα χωρίς να το γνωρίζει ο αποστολέας, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να μην εμφανισθούν τα ενοχλητικά μπλε ticks. Δείτε το βίντεο παρακάτω για να δείτε πώς λειτουργεί.

[su_youtube url=”https://youtu.be/SgwUcRUW6FU” width=”580″ height=”380″]

Step-by-step tutorial

• Όταν λάβετε ένα μήνυμα στο WhatsApp ΜΗΝ το ανοίξετε!
• Χωρίς να πάτε στα settings της συσκευής σας – σείρετε από την κορυφή το Control Centre για τα iOS, ενώ από το κάτω μέρος προς τα πάνω για τα Quick Settings του Android – και επιλέξτε να μπει η συσκευή σας σε Airplane Mode.
• Τώρα λοιπόν που έχετε κόψει τα data από και προς το smartphone σας, μπορείτε να ανοίξετε το Whats App app.
• Ίσως χρειασθεί να κάνετε dismiss ένα προειδοποιητικό pop-up που σας ενημερώνει πως το Whats App δεν λειτουργεί σωστά σε Airplane Mode, αλλά θα είσθε σε θέση να πλοηγηθείτε στα μηνύματα ή τις εικόνες της επιλογής σας και να τα διαβάσετε ή να τα δείτε κανονικά.
• Στην συνέχεια κλείστε το app τελείως – οι iOS users μπορούν να κάνουν double-tap στο home button και swipe-up στο WhatsApp preview pane, ενώ οι χρήστες Android smartphones θα πρέπει να κάνουν tap το multitask button και swipe το preview προς τα αριστερά για να το διώξουν.
• Αφού κλείσει το app, είναι ασφαλές πλέον να απενεργοποιήσετε το Airplane Mode.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS