ΑρχικήinetOcean, ο καταπληκτικός ασύρματος διακομιστής μεγέθους τσέπης

Ocean, ο καταπληκτικός ασύρματος διακομιστής μεγέθους τσέπης

Ocean-Wireless-Server-διακομιστής

Γνωρίστε το Ocean: Τον πλήρως ανεπτυγμένο ασύρματο διακομιστή, με βάση τη Linux, που χωράει στην τσέπη σας.

Το Ocean, ένας κινητός διακομιστής ξεκίνησε από την iCracked και μπορεί να τρέξει όλα τα λειτουργικά συστήματα Linux. Μπορεί εύκολα να χωράει στην τσέπη σας, αλλά είναι ένας πλήρως ανεπτυγμένος ασύρματος web server. Ο μικροσκοπικός υπολογιστής που είναι αρκετά ισχυρός ώστε να τρέξει έναν server έχει προφανείς ομοιότητες με το Raspberry Pi, έχει χαμηλό κόστος και έχει μέγεθος πιστωτικής κάρτας ενώ μπορεί να συνδεθεί σε μια οθόνη υπολογιστή ή τηλεόρασης.

Το Ocean είναι ένας διακομιστής σε μέγεθος τσέπης με ARM Cortex-A7 dual-core επεξεργαστή 1 GHz σε συνδυασμό με 1GB μνήμης RAM. Έρχεται με 4.200 mAh μπαταρία, η οποία σας επιτρέπει να το χρησιμοποιήσετε για έως και δύο ημέρες χωρίς να το φορτίσετε. Οι δημιουργοί του λένε ότι είναι “αρκετά ισχυρό ώστε να τρέξει aNode.js web server” και υποστηρίζει, επίσης, Ubuntu, Raspbian, Android, και άλλα λειτουργικά συστήματα.

Ο διακομιστής έχει μέγεθος 5.7 “x 3” x 0.5 “και ζυγίζει περίπου 6 ουγγιές.

Υποστηρίζει 802.11b / g / n, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 LTE, και έχει μία πλήρους μεγέθους θύρα USB καθώς και μια θύρα micro USB για φόρτιση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα Qi pad ασύρματης φόρτισης. Ακόμα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μια “τράπεζα” φόρτισης και για άλλες συσκευές σας.

Δεν υπάρχει καμία οθόνη και καμία θύρα εξόδου για βίντεο. Δεν θεωρείτε κινητό τηλέφωνο, tablet, ή επιτραπέζιος υπολογιστής. Αντ ‘αυτού, έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιηθεί ως ένας ακέφαλος διακομιστής. Μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτό μέσω του διαδικτύου ή σύνδεσης σε τοπικό δίκτυο χρησιμοποιώντας ένα web ταμπλό, SSH, ή άλλες μεθόδους. Το Ocean σας προσφέρει την ευελιξία να το ελέγχετε από απόσταση και μπορείτε να συλλέξετε δεδομένα σχετικά με το περιβάλλον σας μέσω Bluetooth ή Wi-Fi. Εκτός από αυτό, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαβάσει πληροφορίες σχετικά με τις συσκευές που συνδέονται με αυτό.

Παρόλο που το Ocean είναι πολύ πιο ακριβό από το Raspberry Pi, το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά για εκπαιδευτικούς σκοπούς, έρχεται με πιο premium και χρήσιμα χαρακτηριστικά για τα οποία οι προγραμματιστές μπορούν και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα. Η εταιρεία έχει θέσει έναν περιορισμένο αριθμό συσκευών προς πώληση, με τιμή εκκίνησης των $ 149 για την έκδοση των 16GB και $ 199 (£ 139) για την έκδοση των 64GB.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS