ΑρχικήsecurityA Hacker’s Paradise: Αυτές είναι οι 20 πιο μολυσμένες πόλεις των ΗΠΑ!

A Hacker’s Paradise: Αυτές είναι οι 20 πιο μολυσμένες πόλεις των ΗΠΑ!

A Hacker’s Paradise: Οι Top 20 πόλεις των ΗΠΑ με τις περισσότερες μολύνσεις από Malware!

A Hacker’s Paradise: Αυτές είναι οι 20 πιο μολυσμένες πόλεις των ΗΠΑ!

Κάθε χρόνο, η Enigma Software δημοσιεύει έναν κατάλογο με τις top 20 πόλεις των ΗΠΑ που μολύνθηκαν περισσότερο από malware. Η εταιρεία χρησιμοποιεί τηλεμετρικά δεδομένα από το anti-spyware προϊόν της SpyHunter για να κατασκευάσει αυτή τη λίστα.
Φέτος, η ανάλυση δεδομένων από συνολικά 250 πόλεις με περισσότερες από 25 εκατομμύρια λοιμώξεις κατανέμεται μεταξύ αυτών που θα δούμε παρακάτω. Από τον κατάλογο αυτό μπορούμε να βγάλουμε μερικά πολύ εντυπωσιακά συμπεράσματα.

https://www.secnews.gr/100393/the-most-secure-mobile-platform/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε ακόμα: Μαντεύετε ποιό είναι το ασφαλέστερο mobile OS? Θα εκπλαγείτε!

Το 2014, η Tampa, στην Φλόριντα ήταν η πόλη που κατέληξε στην κορυφή της λίστας με τις πιο μολυσμένες από malware πόλεις στις ΗΠΑ. Το 2015, η Tampa εξακολουθεί να διατηρεί την πρώτη θέση με 506% περισσότερες μολύνσεις από αυτές του εθνικού μέσου όρου.

Στις επόμενες δύο πρώτες θέσεις βρίσκονται το St. Louis και το Orlando που καταγράφηκαν περίπου με 400% περισσότερες μολύνσεις από τον εθνικό μέσο όρο. Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από τις πόλεις Denver και Atlanta.

Αυτά τα δεδομένα δείχνουν πως τα ποσοστά μόλυνσης ποικίλλουν από πόλη σε πόλη. Ωστόσο, δεν υπάρχει ένας σίγουρος τρόπος που να καθορίζει τι κάνει τους ανθρώπους σε μια περιοχή πιο επιρρεπείς σε malware attacks αφού τα κακόβουλα λογισμικά εισέρχονται σε ένα υπολογιστή μέσω διαφορετικών οδών.

https://www.secnews.gr/100263/%cf%80%cf%81%ce%ac%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b1-social-media-%ce%ba%ce%ac%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%cf%85%ce%ac%ce%bb/Δείτε: 6 πράγματα που κάνετε στα social media και σας κάνουν ευάλωτους!

“Δεν λέμε ότι οι άνθρωποι στην Tampa, στο Orlando, και στο St. Louis επισκέπτονται ακατάλληλες ιστοσελίδες περισσότερο από ότι οι άνθρωποι σε άλλες πόλεις,” αναφέρει ο Morganelli, Senior Vice President of Technology στην εταιρεία Enigma Software. “Αλλά αυτές οι ιστοσελίδες εξακολουθούν να είναι από τις μεγαλύτερες πηγές κακόβουλων λογισμικών που ανιχνεύει το software μας.”

Ας ρίξουμε μια ματιά στην λίστα με τις 20 περισσότερο μολυσμένες από malware πόλεις των ΗΠΑ:

Capture

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS