ΑρχικήsecurityΤο Twitter “έπεσε” λόγω μυστηριώδους τεχνικού προβλήματος

Το Twitter “έπεσε” λόγω μυστηριώδους τεχνικού προβλήματος

Twitter-down-6501

Το Twitter είναι κλειστό πάλι μετά από μια σύντομη διακοπή χθες, θέτοντας εκατομμύρια χρήστες σε κατάσταση πανικού και αφήνοντάς τους χωρίς μέσον έκφρασης μέσω 140 χαρακτήρων για τις φιλοσοφικές σκέψεις τους.

Τα πρώτα προβλήματα ξεκίνησαν χθες, στις 6:23 με 6:33 π.μ., αλλά το προσωπικό του έθεσε γρήγορα το θέμα υπό έλεγχο και επανέφερε το site, με πολύ λίγους ανθρώπους να το έχουν παρατηρήσει. Τα προβλήματα επέστρεψαν σήμερα, και στις 8.53 π.μ., το Twitter ήταν κλειστό για μερικές ώρες (δεν καθορίστηκε ακριβώς για πόσο χρόνο).

Δεν παρέχονται λεπτομέρειες στην επίσημη σελίδα κατάστασης του Twitter.

Η ιστοσελίδα εμφανίζει σήμερα ένα από τα βασικά μηνύματα λάθους της: “Κάτι δεν πάει καλά από τεχνική άποψη. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον – θα διορθώσουμε το λάθος και τα πράγματα θα επιστρέψουν στο φυσιολογικό σύντομα.”.

Ακριβώς όπως και στη χθεσινή διακοπή, το Twitter είναι κλειστό για το Web και τα κινητά. Και οι δύο εκδοχές ενεργοποιούνται online για μερικά δευτερόλεπτα, αλλά το σφάλμα επανέρχεται γρήγορα. Μερικές από τις άλλες υπηρεσίες του έχουν επίσης πέσει. Αυτές περιλαμβάνουν το blog και TweetDeck του. Η πύλη ανάπτυξης της εταιρίας φαίνεται να είναι μια χαρά.

Η κατάσταση API του site παραθέτει κάποιες ενδείξεις για το τι μπορεί να πηγαίνει στραβά. Η σελίδα απαριθμεί διακοπές παροχής υπηρεσιών με την υπηρεσία streaming και το χρονοδιάγραμμα του χρήστη.

Το “User streams” αναφέρεται προς το παρόν ότι λειτουργεί φυσιολογικά, εξηγώντας γιατί εγώ μπορώ μερικές φορές να διερευνήσω τα τελευταία tweets όλων των άλλων, αλλά όχι το δικό μου χρονοδιάγραμμα.

UPDATE: Το Twitter έχει αναγνωρίσει το τρέχον περιστατικό: «Μερικοί χρήστες αντιμετωπίζουν σήμερα προβλήματα πρόσβασης στην ιστοσελίδα. Γνωρίζουμε το πρόβλημα και εργαζόμαστε για την ανεύρεση μιας λύσης».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS