ΑρχικήsecurityΈξι άκρως ενδιαφέροντα Android apps που δεν γνωρίζετε! Δείτε τα!

Έξι άκρως ενδιαφέροντα Android apps που δεν γνωρίζετε! Δείτε τα!

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε έξι ενδιαφέροντα Android apps που πολύ πιθανόν να μην έχετε ιδέα πως κυκλοφορούν στο play store και μπορούν να σας κάνουν την ζωή λίγο πιο εύκολη!

Six useful Android apps Android apps Android apps you probably haven’t heard of 1024-640

Ο αριθμός των apps που είναι διαθέσιμος στο διαδίκτυο είναι εξωφρενικά τεράστιος! Είναι εύκολο να πιστέψει κανείς πως υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα! Με τόσες επιλογές διαθέσιμες, ωστόσο, ίσως είναι λίγο δύσκολο να αποφασίσουμε ποιά Android apps θα κατεβάσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε τελικά!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια λίστα με έξι Android apps, τα οποία δεν μπορεί να πει κανείς πως θα τα χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση, αλλά μπορούν να αποδειχθούν πολύ χρήσιμα εκείνη την στιγμή που θα αποφασίσετε να τα χρησιμοποιήσετε! Εξαρτάται πάντα από την περίσταση… όλα είναι σχετικά! 😉

https://www.secnews.gr/100416/how-to-read-a-whatsapp-message-without-the-sender-knowing/btn-large” variation=”btn-info”]Μάθετε πως να Διαβάσετε τα WhatsApp μηνύματα χωρίς να το ξέρει ο αποστολέας!

Ας δούμε λοιπόν την λίστα με τα 6 πραγματικά ενδιαφέροντα Android apps:

Tunity – Βρίσκεστε σε έναν χώρο με πολλή φασαρία και θέλετε να παρακολουθήσετε λίγη τηλεόραση. Δεν μπορείτε να ακούσετε όμως τι λένε. Σε όλους μας σχεδόν έχει συμβεί έστω μια φορά, έτσι; Ε λοιπόν με αυτό το app θα μπορείτε να ακούσετε τον ήχο της τηλεόρασης μέσω της συσκευής σας. Έχει την δυνατότητα να scanάρει την τηλεόραση και να εντοπίσει τι δείχνει το κανάλι εκείνη την στιγμή. Στη συνέχεια, ο ήχος αρχίζει να αναπαράγεται από το τηλέφωνό σας.

Photomath – Η εφαρμογή αυτή ισχυρίζεται ότι είναι η πιο έξυπνη αριθμομηχανή του κόσμου. Θα την πιστέψετε? Η εφαρμογή χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας, καταγράφει μαθηματικά προβλήματα και σας καθοδηγεί βήμα προς βήμα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα σχετικά με το πώς να λύσετε ένα μαθηματικό πρόβλημα, μπορείτε να της ρίξετε μια ματιά και να μας γράψετε τα σχόλιά σας παρακάτω! Σας βοήθησε? ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν ενδείκνυται σε περιόδους εξετάσεων! 😉

RunPee – Το όνομά του είναι αστείο! Αλλά είναι πέρα για πέρα αληθές, αφού αυτό που λέει αυτό κάνει! Και θα σας εξηγήσουμε αμέσως γιατί! Βλέπετε μια ταινία στον καναπέ σας και από τις μπύρες ή τα αναψυκτικά νιώθετε την ανάγκη να επισκεφτείτε το μπάνιο. Σε πόσους έχει συμβεί και πόσες φορές!? Η εφαρμογή αυτή λοιπόν θα σας πει την καλύτερη στιγμή για να διακόψετε την ταινία και να σηκωθείτε να πάτε…. Ελπίζουμε να μη σας πει στο τέλος!

Pushbullet – Ο έλεγχος των ειδοποιήσεων του τηλεφώνου σας ενώ εργάζεστε μπορεί να γίνει μια πολύ δύσκολη υπόθεση! Η εφαρμογή αυτή έρχεται να σας λύσει τα χέρια, αφού μπορεί να στείλει τις ειδοποιήσεις από το τηλέφωνό σας σε άλλες συσκευές. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε τις συνδέσεις και τα αρχεία από το τηλέφωνό σας στην επιφάνεια εργασίας σας. Και το καλύτερο; Υπάρχει πλήρης ενσωμάτωση των SMS επομένως μπορείτε να δείτε ολόκληρες τις συνομιλίες σας από την επιφάνεια εργασίας! Ωραίο;

https://www.secnews.gr/100441/%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%cf%82-%ce%b5%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%bf%ce%b3%ce%ad%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%ba%cf%8c%ce%bc/Αλήθεια ξέρετε: Ποιες εφαρμογές για κινητά είναι ακόμη ανασφαλείς εν έτη 2016;

Listen on Repeat – Μόνο και μόνο από το όνομα ίσως καταλάβατε. Αν όχι θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως! Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους αυτό το app είναι σπουδαίο! Όχι μόνο θα σας αφήσει να ακούσετε επαναλαμβανόμενα τα αγαπημένα σας clip στο YouTube (χωρίς να το κάνετε χειροκίνητα εννοείται!), αλλά θα σας επιτρέπει να θέσετε την οθόνη εκτός λειτουργίας όσο ακούτε. Όσον αφορά την εξοικονόμηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά!

Twilight – Όχι, δεν αφορά την ταινία! Αφορά τον ύπνο σας… Αν έχετε πρόβλημα να κοιμηθείτε τα βράδια εξαιτίας του τηλεφώνου σας τότε δοκιμάστε το! Σύμφωνα με το app, η έκθεση στο «γαλάζιο» πριν πάτε για ύπνο μπορεί να διαταράξει τον κύκλο του ύπνου σας. Η εφαρμογή λοιπόν βοηθά στη μείωση του μπλε φωτός που εκπέμπεται από τη συσκευή σας. Το καλύτερο; Αναγνωρίζει το time zone και μπορεί να προσαρμόζεται αυτόματα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS