ΑρχικήinetΤο νέο HP Sprout Pro All-In-One Desktop κυκλοφόρησε

Το νέο HP Sprout Pro All-In-One Desktop κυκλοφόρησε

hqdefault-Sprout

Η HP παρουσίασε σήμερα μια νέα έκδοση του πολύ μοναδικού επιτραπέζιου υπολογιστή της, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με 3D κάμερα με δυνατότητα αποτύπωσης των πραγματικών αντικειμένων χωρίς την ανάγκη οποιουδήποτε πρόσθετου υλικού.

Η νέα έκδοση του συστήματος είναι το HP Pro Sprout που σύντομα θα είναι διαθέσιμο στην αγορά για $ 2199 και είναι εξοπλισμένο με δύο οθόνες αφής και κάμερες ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να παρέχουν μια ποικιλία 3D σάρωσης, απομακρυσμένης κοινής χρήσης και εφαρμογές συνεργασίας.

Το σύστημα έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη 3D σάρωση αντικειμένων στην πραγματική ζωή εύκολη και ενσωματώνει μία πλήρη 3D κάμερα χρώματος. Ο υπολογιστής είναι εφοδιασμένος με ένα αναβαθμισμένο επεξεργαστή Intel Core i7, μαζί με τεράστιο 1TB χώρο αποθήκευσης που τρέχει την τελευταία έκδοση των Windows 10 της Microsoft. Η HP εξηγεί λίγα περισσότερα.

Το Sprout Pro από την HP θα επαναπροσδιορίσει τον τρόπο που διδάσκουμε και μαθαίνουμε μέσα από τη δύναμη της δημιουργικότητας του computing. Μεταμορφώνει την τάξη σε μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία που φέρνει την επανάσταση στον τρόπο που οι δάσκαλοι και οι μαθητές μαθαίνουν, δημιουργούν, συνεργάζονται και μοιράζονται.

Το Sprout Pro μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα σας με την άρση των εμποδίων στα βασικά στάδια της ροής εργασίας σας.

Με το συνδυασμό 3D σύλληψης των πραγματικών αντικειμένων με απλό αλλά ισχυρό εργαλείο επεξεργασίας, ο υπολογιστής σας επιτρέπει γρήγορα και εύκολα να ζωντανέψετε τις ιδέες σας. Το Sprout Pro περιλαμβάνει ένα νέο επεξεργαστή υψηλών επιδόσεων και τεχνολογίες μνήμης, τα Windows 10 Pro, βασική διαχειρισιμότητα και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Η επαναστατική τεχνολογία του συνδυάζει φυσικό και ψηφιακό κόσμο για να κάνει τη δημιουργία πιο εύκολη από ποτέ.

 

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS