ΑρχικήinetAndroid N: είναι Nutella ή Νουγκατίνα?

Android N: είναι Nutella ή Νουγκατίνα?

Android-N2

Φημολογείται ότι το όνομα, τα χαρακτηριστικά και οι ημερομηνίες κυκλοφορίας του Android Ν της Google αποκαλύφθηκαν

Ακολουθώντας την τάση να ονομάζονται οι ενημερώσεις Android με ονόματα γλυκών, το Android N της Google πρόκειται να είναι ο διάδοχος του Marshmallow.Οι λάτρεις του λειτουργικού συστήματος έχουν ενθουσιαστεί σχετικά με το όνομα πίσω από το «Ν» αν και ο προκάτοχός του δεν έχει ενημερωθεί ακόμα από πολλούς χρήστες. Εάν ακούσουμε τις φήμες, το όνομα είναι πιθανό να είναι Nutella και εδώ είναι η λίστα των χαρακτηριστικών και αλλαγών που μπορεί να έρθουν με αυτό.

Το πρώτο χαρακτηριστικό που το Android Ν φημολογείται ότι θα έχει είναι ένα “πολυ-παράθυρο”, ακριβώς όπως το iOS 9 έχει αυτό το χαρακτηριστικό για τα iPads. Ο Andrew Bowers από τη Google είπε ότι «θα χαλάγαμε την έκπληξη του «Ν» αν μοιραζόμασταν όλα τα χαρακτηριστικά. Η διαίρεση της οθόνης είναι στα σκαριά!» Επί του παρόντος, λέγεται ότι το πολυ-παράθυρο είναι ένα« άκρως πειραματικό ” χαρακτηριστικό του Marshmallow, αλλά η Google εργάζεται για την βελτίωσή του και θα κυκλοφορήσει επίσημα, οπότε και θα χρησιμοποιηθεί σε tablets. Αν συμβεί αυτό, όχι μόνο θα είναι χρήσιμο για μεγαλύτερες συσκευές, αλλά επίσης θα ανταγωνίζεται με το iPad της Apple και τα νέα χαρακτηριστικά του λογισμικού του.

Το δεύτερο χαρακτηριστικό μπορεί να είναι μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αλλά είναι ασαφές κατά πόσον ή όχι αυτό σημαίνει ότι το Hangouts θα παραμεριστεί, προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για το “Messaging”, την εφαρμογή που έχει ήδη φτάσει σε Ινδία και μέρη της Αφρικής και ανταγωνίζεται τα WhatsApp και Facebook Messenger. Η Wall Street Journal ανέφερε πολλές φορές ότι αυτή η “νέα” εφαρμογή θα είναι πιο έξυπνη και θα μοιάζει με ανάμειξη των Hangouts και το Google Now, ενώ θα διαθέτει απαντήσεις για ό, τι οι άνθρωποι ρωτάνε.

Τέλος, η τρίτη και πιο σημαντική αλλαγή θα επηρεάσει το Chrome OS, καθώς φημολογείται ότι τα δύο λειτουργικά συστήματα θα γίνουν ένα, με το Chrome να ενσωματώνεται στο Android. Η Google φαίνεται να έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αυτό και ενώ έχει σημειώσει κάποια πρόοδο, το ενιαίο λειτουργικό σύστημα δεν αναμένεται να είναι έτοιμο μέχρι το 2017. Προς το παρόν, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι και τα δύο λειτουργικά συστήματα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Αλλά η Google θέλει να κάνει περισσότερα από το να βάλει το Android σε παραπάνω συσκευές, αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης ο Lockheimer. Η Google θέλει έξυπνες συσκευές που να μιλούν μεταξύ τους καλύτερα, ώστε να προσφέρουν νέες δυνατότητες που αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν. Όσον αφορά τα νέα χαρακτηριστικά στην ενημέρωση Ν είναι πολύ νωρίς να ειπωθούν, ιδίως αν ληφθεί υπόψη ότι οι περισσότεροι χρήστες του Android είναι ακόμα σε αναμονή για την αναβάθμιση Marshmallow. Αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ 18 και 20 Μαΐου 2016. Η Google θα προσφέρει το Android Developer Preview Ν, το οποίο θα μπορείτε να εγκαταστήσετε στις συσκευές Nexus.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS