Αρχικήinet5 gadgets που πρέπει να έχει κάθε ταξιδιώτης!

5 gadgets που πρέπει να έχει κάθε ταξιδιώτης!

Δεν έχει και πολύ σημασία αν ταξιδεύεις για επαγγελματικούς λόγους ή για αναψυχή γιατί όλα τα ταξίδια έχουν κοινά στοιχεία και σ όλα τα ταξίδια πρέπει να έχεις τα απαραίτητα gadgets.

gadgets gadgets

Πρώτον, οι πιθανότητες να έχεις κάποιο χαζό ατύχημα αυξάνονται, είναι λες και προσελκύεις τα προβλήματα μόλις βγεις από το σπίτι σου! Δεύτερον κάποιες φορές μπορεί να είναι βαρετά οπότε πρέπει να έχεις κάτι διασκεδαστικό μαζί σου. Τέλος θα πρέπει κάπως να απομνημονεύσεις τα ταξίδια σου.

Τα παρακάτω πέντε gadgets είναι χρήσιμα για όλους τους παραπάνω λόγους.

Εξωτερικός Φορτιστής Μπαταρίας

Ακόμα κι αν είσαι το πιο υπεύθυνο άτομο στον κόσμο και φροντίζεις για τις μπαταρίες σου, η πιθανότητα να μείνεις από μπαταρία στο smartphone, στο tablet ή στο laptop σου είναι μεγάλες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σου! Όταν αυτό συμβεί πιθανόν να μην έχεις πουθενά γύρω σου πρίζα. Υπάρχει μια απλή λύση σε αυτό το πρόβλημα! Αγοράστε έναν εξωτερικό φορτιστή και χαλαρώστε!

Αδιάβροχη Θήκη

Είναι σημαντικό να προστατεύεις όλα τα gadgets σου και ειδικά το smartphone σου! Υπάρχουν πολλά είδη θηκών ασφαλείας αλλά το καλύτερο είναι να πάρεις μια αδιάβροχη. Αν συμβεί κάποιο ατύχημα δεν θα χρειαζεται να ανησυχείτε για το κινητό σας!

E-Book Reader

Αν κι εγώ προσωπικά προτιμάω τα κανονικά βιβλία και όχι τα ψηφιακά, είναι ωραίο να μην έχεις περιττό βάρος όταν ταξιδεύεις. Όποτε αν ψάχνετε ενδιαφέροντες τρόπους να περάσετε την ώρα σας καθώς περιμένετε την πτήση σας ή όταν είστε μέσα στο αεροπλάνο θα πρέπει να σκεφτείτε να πάρετε ένα E-Book Reader!

Tracker Αποσκευής

Το πιο ενοχλητικό πράγμα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας είναι σίγουρα να χάσουμε τις αποσκευές μας! Αντί να το αφήσετε στην τύχη και να ψάχνετε να αγοράσετε καινούρια ρούχα θα πρέπει να πάρετε έναν tracker αποσκευής. Είναι μικροί, βολικοί και εύκολοι στη χρήση και παίρνεις τις πληροφορίες που θες κατευθείαν στο smartphone σου!

Selfie Stick

Σίγουρα θα θες φωτογραφίες από το ταξίδι σου κι αυτό θα είναι δύσκολο αν ταξιδεύεις μόνος σου. Αν μέχρι τώρα δεν έχεις χρησιμοποιήσει selfie stick θα νιώσεις λίγο περίεργα την πρώτη φορά αλλά θα το συνηθίσεις με τον καιρό. Βγάλε ωραίες αναμνηστικές selfies με το μικρό gadget!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS