ΑρχικήinetΗ Samsung ανοίγει studio εικονικής πραγματικότητας στη Νέα Υόρκη!

Η Samsung ανοίγει studio εικονικής πραγματικότητας στη Νέα Υόρκη!

Τα πράγματα που μπορείς να παρακολουθήσεις στα headet εικονικής πραγματικότητας Gear της Samsung όλο και αυξάνονται αλλά η εταιρία πιστεύει ότι δεν αυξάνονται αρκετά γρήγορα και θέλει να αυξήσει το περιεχόμενο.

Samsung

H Samsung αποκάλυψε στους καλεσμένους του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance ότι ανοίγει studio στη Νέα Υόρκη που θα δημιουργήσει εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας! Η εταιρία δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες για το περιεχόμενο που θα δημιουργήσει, δεν ξέρουμε ακόμα αν θα είναι ταινίες, εφαρμογές ή παιχνίδια. Το studio θα βρίσκεται σε ένα ήδη υπάρχων γραφείο της Samsung και δεν θα δημιουργηθεί καινούριος χώρος οπότε μην περιμένετε ένα τεράστιο κινηματογραφικό σετ.

Ο γίγαντας της τεχνολογίας έκανε όμως και άλλα πράγματα στο Sundance εκτός από το να δείχνει υλικό εικονικής πραγματικότητας. Έκλεισε μια συνεργασία με το Ινστιτούτο Sundance για να προωθήσει κινηματογραφιστές και άλλους δημιουργούς. Ιδανικά, η εικονική πραγματικότητα θα παίξει ακόμα μεγαλύτερο ρόλο στο φεστιβάλ του 2017 και θα είναι περισσότερο ένα κεντρικό θέαμα παρά συμπληρωματική για συμβατικές ταινίες.

Ο υπεύθυνος marketing της Samsung των ΗΠΑ δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: “Στη Samsung αγαπάμε τις ιστορίες και θέλουμε να βοηθήσουμε ανθρώπους να πουν ιστορίες!”

Οι θεατές του φεστιβάλ έκαναν ουρές για να δοκιμάσουν τα Gear VR headset. Την Παρασκευή επίσης έκανε πρεμιέρα στο Sundance ένα σκετς εικονικής πραγματικότητας από την κωμική ιστοσελίδα Funny or Die με πρωταγωνιστές τους Rob Huebel και Paul Scheer. Οι δυο κωμικοί είχαν ενθουσιαστεί με την εικονική πραγματική και αυτό φάνηκε στο πάνελ που έγινε μετά την προβολή του σκετς κατά τη διάρκεια του οποίου ο Huebel δήλωσε ότι η εικονική πραγματικότητα είναι ο πιο διασκεδαστικός τρόπος να πάρεις το μυαλό των ανθρώπων!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS