ΑρχικήsecurityΕπίθεση DDoS από τους Anonymous σε αεροδρόμιο της Ιαπωνίας!

Επίθεση DDoS από τους Anonymous σε αεροδρόμιο της Ιαπωνίας!

Η hactivist ομάδα των Anonymous ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση DDoS η οποία έριξε την ιστοσελίδα του Διεθνούς Αεροδρομίου Narita έξω από το Τόκυο.

Anonymous

Η IB Times ανέφερε ότι η ιστοσελίδα ήταν αρκετές ώρες offline στις 22 και 23 Ιανουαρίου και παρόλο που οι πτήσεις γίνονταν κανονικά οι επιβάτες δεν είχαν πρόσβαση στις πληροφορίες της ιστοσελίδας.

Ένας λογαριασμός Twitter που συνδέεται με τους Anonymous αποκάλυψε ότι η επίθεση ήταν μέρος μιας εκδικητικής διαμαρτυρίας για την κράτηση του Ric O’Barry, ενός ακτιβιστή για τα δικαιώματα των ζώων. Στον O’Barry δεν επετράπη η είσοδος στην Ιαπωνία αφού κατηγορήθηκε ότι σχεδίαζε να υποστηρίξει μια εκστρατεία ενάντια στη σφαγή δελφινιών στη χώρα.

Σύμφωνα με ακτιβιστές, κάθε χρόνο 20.000 δελφίνια, μικρές φάλαινες και φώκιες σκοτώνονται για το κρέας τους από Ιάπωνες ψαράδες. Το Taiji dolphin drive hunt είναι ένα ετήσιο γεγονός που γίνεται στη Taiji, Wakayama μεταξύ Σεπτέμβριο και Μάρτιο όπου αιχμαλωτίζονται τα ζώα για ανθρώπινη κατανάλωση ή για μεταπώληση. Παρά τα σημαντικά έσοδα των κατοίκων της περιοχής το κυνήγι έχει δημιουργήσει διεθνές επικρίσεις για τις άγριες δολοφονίες και τον υψηλά επίπεδα υδράργυρου που βρέθηκε στο κρέας των δελφινιών.

Αυτή η τελευταία επίθεση των Anonymous για τα δικαιώματα των ζώων είναι η δεύτερη που γίνεται σε Ιαπωνικό οργανισμό σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Οι hactivists έριξαν επίσης την ιστοσελίδα της Nissan εν μέσω της εκστρατείας τους ενάντια στη φαλαινοθηρία.

Οι hackers άρχισαν τις επιθέσεις τους τον Νοέμβριο του περασμένου έτους αφότου η Ιαπωνία ανακοίνωσε ότι θα συνεχίσει τη φαλαινοθηρία αυτό το καλοκαίρι μετά από παύση ενός έτους.

Διαβάστε επίσης στο SecNews:

https://www.secnews.gr/99333/%CE%B5%CE%BA%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-anonymous-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD/Εκστρατείες των Anonymous που εντυπωσιάζουν!

 

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS