ΑρχικήsecurityΟι Anonymous ρίχνουν 20 ιστοσελίδες φυλακών της Ταϊλάνδης!

Οι Anonymous ρίχνουν 20 ιστοσελίδες φυλακών της Ταϊλάνδης!

Η εκστρατεία των Anonymous εναντίον του συστήματος δικαιοσύνης της Ταϊλάνδης συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, με την ομάδα των hackers να ρίχνει 20 ιστοσελίδες που ανήκουν στο σύστημα φυλακών της χώρας.

Anonymous

Μέλη της ομάδας Blink Hacker που συνδέονται με τους Anonymous πήραν την ευθύνη για τις επιθέσεις που άρχισαν χθες το βράδυ.

20 ιστοσελίδες έγιναν στόχος των hackers και 19 από αυτές παραμένουν offline. Μόνο η ιστοσελίδα του τμήματος Διορθώσεων επανήλθε. Τον πλήρη κατάλογο των ιστοσελίδων μπορείτε να τον βρείτε στη σελίδα Facebook της ομάδας εδώ.

Στο παρελθόν, η ίδια ομάδα ξεκίνησε επιθέσεις DDoS εναντίον 300 ιστοσελίδων δικαστηρίων της Ταϊλάνδης και διέρρευσε 1GB δεδομένων από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ταϊλάνδης!

Πριν από αυτό, η ομάδα επίσης έριξε 14 ιστοσελίδες που ανήκουν στην Αστυνομία της χώρας. Όλες αυτές οι επιθέσεις είναι μέρος της επιχείρησης #OpBoycottThailand που ξεκίνησε αφότου 2 εργάτες της Μιανμάρ καταδικάστηκαν σε θάνατο αφού κατηγορήθηκαν για τη δολοφονία 2 Βρετανών τουριστών στο νησί Koh Tao.

Οι Anonymous κυκλοφόρησαν ένα βίντεο 37 λεπτών που μπορείτε να δείτε παρακάτω στο οποίο κατηγορούν την Αστυνομία της Ταϊλάνδης ότι χρησιμοποίησε ψεύτικα αποδεικτικά στοιχεία και έκανε βασανιστήρια για να κάνει τους εργάτες να ομολογήσουν ουσιαστικά κάτι που δεν έκαναν. Οι hackers παρουσίασαν επίσης έναν κατάλογο προηγούμενων επιθέσεων στις οποίες πιθανόν η Αστυνομία χρησιμοποίησε τις ίδιες τακτικές.

Η hacking ομάδα κατηγορεί την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης ότι το μόνο που κάνει είναι να προσπαθεί μόνο να διατηρήσει τη δημόσια εικόνα της ως μια χώρα φιλική σε τουρίστες ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι στέλνει αθώους ανθρώπους στο θάνατο κάνοντας λάθος έρευνα!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε η ομάδα των hackers για την Αστυνομία της Ταϊλάνδης:

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=BRi8AqoXxio” width=”580″ height=”380″]

Διαβάστε επίσης στο SecNews:

https://www.secnews.gr/99333/%ce%b5%ce%ba%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b5%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%cf%89%ce%bd-anonymous-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bd%cf%84%cf%85%cf%80%cf%89%cf%83%ce%b9%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd/Εκστρατείες των Anonymous που εντυπωσιάζουν!

&

https://www.secnews.gr/100509/top-10-most-active-hacking-groups/Aυτές είναι οι 10 πιο ενεργές Hacking Groups! Δείτε την λίστα!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS