ΑρχικήinetΤο Tinder σας επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιήσετε GIF και μεγάλα emoji

Το Tinder σας επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιήσετε GIF και μεγάλα emoji

Tinder 2

Το Tinder συνεργάζεται με την Giphy ώστε να φέρει υποστήριξη GIF σε iOS app. Από τώρα και στο εξής, αν θέλετε να στείλετε ένα GIF σε έναν συνομιλητή σας, πατήστε το μπλε κουμπί, αναζητείστε μέσα στην τεράστια συλλογή της Giphy σε GIFs και δείξτε στον συνομιλητή σας πόσο τρομερά cool είστε.

Λένε ότι μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά μερικές φορές, μια στατική εικόνα δεν μπορεί σε μεγάλο βαθμό να αποδώσει την εκφραστική δύναμη που προσφέρει ένα κινούμενο GIF.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To Tinder κατατάσσει εσωτερικά τους χρήστες του με βάση την «επιθυμία»

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να κάνετε “Like” σε μηνύματα (πατώντας την πράσινη καρδιά δίπλα σε ένα μήνυμα), καθώς και τη δυνατότητα να φορτώσετε φωτογραφίες προφίλ απευθείας από τη φωτογραφική μηχανή σας. Για να το κάνετε αυτό, πηγαίνετε στο προφίλ σας, επιλέξτε Επεξεργασία, και όταν πατήσετε το “+” για να προσθέσετε μια φωτογραφία, θα είστε σε θέση να επιλέξετε αν θέλετε να πάρετε μια φωτογραφία από το Facebook ή τη φωτογραφική μηχανή σας.

Το Tinder έχει βελτιώσει επίσης τον τρόπο που εμφανίζει τα Emoji, τα οποία τώρα εμφανίζονται σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Και οι χρήστες iPhone 6δ / 6δ Plus θα χαρούν πολύ να μάθουν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν 3D αφή για να κάνουν προεπισκόπηση σε links που έχουν σταλεί μέσα σε μηνύματα.

Τέλος, υπόσχεται η νέα έκδοση του λογισμικού να φέρει “σημαντικές βελτιώσεις” στην ταχύτητα και την αξιοπιστία της εφαρμογής.

Ενώ το blog post ποτέ δεν το ανέφερε, αυτή η ενημερωμένη έκδοση ισχύει μόνο για τα iOS μέχρι τώρα. Το app για Android δεν έχει ενημερωθεί από τον Δεκέμβριο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS