ΑρχικήinetΟ Chrome browser του iOS γίνεται γρηγορότερος!

Ο Chrome browser του iOS γίνεται γρηγορότερος!

Αν o Chrome browser του iOS σας, κρασάρει πολύ τον τελευταίο καιρό, μην ανησυχείτε – Η Google θα κυκλοφορήσει μια ενημερωμένη έκδοση του Chrome που μειώνει το crashing κατά 70%.

Ο Chrome browser του iOS γίνεται γρηγορότερος!

Σύμφωνα με μια ανάρτηση στο Chromium, ο Chrome 48 είναι πολύ πιο σταθερός και γρήγορος ως app από ότι η προηγούμενη έκδοση. Με την κυκλοφορία του iOS 8 τον Σεπτέμβριο του 2014, η Apple εισήγαγε μια ενημερωμένη μηχανή που επέτρεπε στην Google να πειραματιστεί με την εφαρμογή Chrome για να κάνει κάποιες πολύ αναγκαίες βελτιώσεις.

Ως μη προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο iOS, ο Chrome πρέπει να παρέχει σταθερές και καλές επιδόσεις ως εφαρμογή, προκειμένου να προσελκύσει τους χρήστες ώστε να φύγουν από την ενσωματωμένη εφαρμογή του Safari, ο οποίος πρόσφατα είχε να διορθώσει τα δικά του crashing θέματα. Σύμφωνα με την StatCounter, ο Chrome συνεχίζει να «νικά» τον Safari ως ο αγαπημένος browser σε κινητό και tablet σε όλο τον κόσμο και η αυξημένη σταθερότητα και ταχύτητά του μπορεί να είναι εκείνα τα χαρακτηριστικά που βοηθούν τον Chrome να κρατάει ακόμα αυτόν τον τίτλο.

Η ενημερωμένη έκδοση του Chrome, σύμφωνα με την ανάρτηση, εντοπίζει αποτελεσματικά τα κρασαρίσματα. Όταν κάτι πάει στραβά σε μια ιστοσελίδα ή το τηλέφωνο φθάνει στο όριο της μνήμης του, μόνο τότε η προβληματική διαδικασία θα διακόψει τη λειτουργία της – αντί να διακοπεί ολόκληρο το app.

Η ενημερωμένη έκδοση βελτιώνει, επίσης, τη συμπεριφορά της HTML και της JavaScript, οι οποίες είναι απαραίτητες γλώσσες προγραμματισμού στο διαδίκτυο. Θα είστε σε θέση να παρατηρήσετε αυτή τη βελτίωση με την ταχύτερη και την ομαλότερη κύλιση, καθώς και οι καρτέλες πλέον επαναφορτώνουν λιγότερο συχνά κατά την εναλλαγή μεταξύ τους.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS