ΑρχικήinetΣας προσκαλούμε στο 8ο συνέδριο Connected World 8/9 Φεβρουαρίου

Σας προσκαλούμε στο 8ο συνέδριο Connected World 8/9 Φεβρουαρίου

Η SMART PRESS και το SECNEWS,
ως χορηγός επικοινωνίας, έχουν την τιμή
να σας προσκαλέσουν στο 8ο συνέδριο
CLOUD – M2M – INTERNET OF THINGS –
Connected World

που θα διεξαχθεί στις 9 Φεβρουαρίου 2016,

στο ξενοδοχείο Divani Caravel

 

παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.connectedworld.gr

SMART PRESS και το SECNEWS, ως χορηγός επικοινωνίας, έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στο 8ο συνέδριο 8ο συνέδριο CLOUD - M2M - INTERNET OF THINGS - Connected World

 

Το φετινό συνέδριο υλοποιείται σε μία περίοδο κατά την οποία το cloud επαναπροσδιορίζει την οικονομία και ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζεται, ενσωματώνοντας όλο και περισσότερες εφαρμογές της καθημερινότητας και εστιάζει στο γεγονός ότι η βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής για τη δικτύωση, που θα διαμορφωθεί από την ψηφιοποίηση και τη σύνδεση των πάντων με τα πάντα, με στόχο τη βελτιστοποίηση της λήψης αποφάσεων και την αυτοματοποίηση των καθημερινών συνηθειών και διεργασιών.

Οι βασικές ενότητες είναι οι εξής:

• 1η Ενότητα: One size fits all?

• 2η Ενότητα: Analytics και Internet of Things: Οι νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες

• 3η Ενότητα: Από το smart home, στο smart living

Χορηγός επικοινωνίας του συνεδρίου είναι το SecNews.gr

Περισσότερες και ανανεωμένες πληροφορίες αναφορικά με το Συνέδριο και τις επιμέρους ενότητες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site του Connected World. Το Συνέδριο προβάλλεται επίσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της SmartPress, στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram, ενώ στο κανάλι της SmartPress στο YouTube μπορείτε να δείτε τις περσινές ομιλίες καθώς και το απολογιστικό βίντεο της περσινής εκδήλωσης.

Σχετικά με το Συνέδριο Connected World

To συνέδριο έχει σκοπό να αναδείξει τις δυνατότητες που δίνει η ενσωμάτωση των τεχνολογιών cloud στις επιχειρήσεις, ανεξαρτήτως μεγέθους και το ρόλο τους ως πολλαπλασιαστή της παραγωγικότητας. Επίσης, θα αναδειχθούν οι επιχειρηματικές ευκαιρίες που προκύπτουν από την ανάπτυξη και υιοθέτηση τεχνολογιών που βασίζονται στη διασύνδεση πληροφοριακών συστημάτων, όπως Data Analytics, Internet of Things, καθώς και το τεράστιο εύρος υλοποιήσεων από το επίπεδο της οικιακής χρήσης, έως το οικοσύστημα μιας ολόκληρης πόλης. Aπευθύνεται σε στελέχη της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, στελέχη επιχειρήσεων με τεχνολογική δραστηριότητα, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εκπροσώπους της νεοφυούς επιχειρηματικότητας.

Σχετικά με τη SmartPress

Η SmartPress είναι μία εταιρεία media με πολυσχιδή δράση (περιοδικά, sites, newsletters, events) σε χώρους που σχετίζονται με την τεχνολογία και τις εφαρμογές της στην ελληνική αγορά. Η εταιρεία έχει συνδέσει τις προσπάθειές της με την εκπλήρωση του οράματός της για τη γνωριμία, την εξοικείωση και την εκπαίδευση του ελληνικού κοινού με τα επιτεύγματα της τεχνολογίας.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS