ΑρχικήinetΤέλος τα δωρεάν 15GB του OneDrive της Microsoft!

Τέλος τα δωρεάν 15GB του OneDrive της Microsoft!

Αν είστε φανατικός χρήστης cloud δυστυχώς σήμερα θα πρέπει να αποχαιρετίστε τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο που σας πρόσφερε το OneDrive της Microsoft!

OneDrive
Τα δωρεάν 15GB αποθηκευτικού χώρου προσφέρονται αν ενεργοποιήσεις ένα αντίγραφο του Office 365 και μπορείς να πάρεις άλλα 15 δηλαδή σύνολο 30GB αν ενεργοποιήσεις τον cloud αποθηκευτικό χώρο για το Camera roll στην εφαρμογή για iOS, Android και Windows Phone. Σήμερα όμως είναι η τελευταία μέρα που μπορείς να συμμετέχεις σε αυτή τη δωρεάν προσφορά της Microsoft!

Νωρίτερα το περασμένο έτος η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι θα μειώσει τον αποθηκευτικό χώρο που προσφέρει στους χρήστες από 15GB σε 5GB αλλά τελικά τον Δεκέμβριο προς έκπληξη πολλών πήρε πίσω την απόφαση της και άφησε τα 15GB. Σημαντική γι’ αυτή την απόφαση της Microsoft ήταν μια online αίτηση με τίτλο “Δώστε μας πίσω τον αποθηκευτικό μας χώρο!” που υπογράφτηκε από πάνω από 70.000 χρήστες στο feedback site του OneDrive.

Τα δωρεάν 15GB αποθηκευτικού χώρου προσφέρονται αν ενεργοποιήσεις ένα αντίγραφο του Office 365 και μπορείς να πάρεις άλλα 15 δηλαδή σύνολο 30GB αν ενεργοποιήσεις τον cloud αποθηκευτικό χώρο για το Camera roll στην εφαρμογή OneDrive για iOS, Android και Windows Phone. Σήμερα όμως είναι η τελευταία μέρα που μπορείς να συμμετέχεις σε αυτή τη δωρεάν προσφορά της Microsoft!

Επίσης να έχετε υπόψιν ότι αν κάνετε εγγραφή στον επί πληρωμή αποθηκευτικό χώρο του OneDrive, ο απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος που προσφερόταν αρχικά έχει μειωθεί σε 1ΤΒ χάρη σε μερικά trolls πέρυσι. Αλλά μην ανησυχείτε αν ξεπεράσετε το όριο δεν θα εξαφανιστούν τα αρχεία σας σε μια νύχτα! Αν είστε συνδρομητής του Office 365 με πάνω από 1TB ανεβασμένα στο cloud θα ενημερωθείτε για το όριο και θα μπορείτε να αποθηκεύσετε τον επιπλέον χώρο για 12 μήνες.

Προλάβετε σήμερα για τελευταία μέρα να πάρετε τον δωρεάν αποθηκευτικό χώρο εδώ

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS