ΑρχικήinetΤο droneboarding στο χιόνι είναι το τελευταίο άθλημα που συναρπάζει

Το droneboarding στο χιόνι είναι το τελευταίο άθλημα που συναρπάζει

droneboarding

Το snowboarding ήταν τόσο παλιομοδίτικο, γνωρίστε το νέο droneboarding

Ενώ το snowboarding ήταν σίγουρα μια συναρπαστική δραστηριότητα, τόσο από την άποψη της αναψυχής όσο και του αθλητισμού, το droneboarding είναι σίγουρα το νέο επίπεδο της δραστηριότητας που πρόκειται να κατακλύσει τον κόσμο. Και πώς ακριβώς αυτό το άθλημα λειτουργήσει; Συνεπάγεται τη χρήση δύο πολύ σημαντικών συνέργων, ενός drone ικανού να τραβάει μεγάλο βάρος για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και φυσικά ενός snowboard.

Βλέποντας το ότι το droneboarding είναι μια εξελιγμένη παραλλαγή του snowboard, η τοποθεσία όπου θα ασκείται το άθλημα θα πρέπει οπωσδήποτε να είναι σε μια περιοχή όπου υπάρχει μεγάλη ποσότητα χιονιού.

Στο YouTube, ένας πατέρας ήταν σε θέση να πάρει επιτυχώς πλάνα του γιου του, δεμένο σε ένα πλήρως ικανό μη επανδρωμένο αεροσκάφος, με το παιδί να κρατάει γερά το ειδικό σχοινί που συνδέεται με την εναέρια μηχανή και τα πόδια του τοποθετημένα πάνω στο wakeboard. Το μόνο μειονέκτημα στο snowboarding αυτή τη στιγμή είναι ότι δεδομένου ότι οι εμπορικοί drones δεν έχουν ακόμη διαδοθεί σε μεγάλη κλίμακα, μπορείτε να δείτε στο βίντεο που αναρτήθηκε ότι δεν είναι αρκετά extreme όπως θα ελπίζαμε, τραβώντας το παιδί με υπερβολικά αργή ταχύτητα.

Ωστόσο, είμαστε σίγουροι ότι στο εγγύς μέλλον, όπου οι ιπτάμενες μηχανές θα γίνουν πολύ πιο ισχυρές και λιγότερο δαπανηρές λόγω της προσφοράς και της ζήτησης, ο εν λόγω εξοπλισμός θα χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερη συχνότητα από ό, τι ποτέ πριν, και είμαστε σίγουροι ότι θα ανοίξει το δρόμο για ένα νέο είδος αθλήματος που θα επισκιάσει τη συγκίνηση του wakeboarding.

Προς το παρόν, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι είμαστε λίγο απογοητευμένοι που αυτό που είδαμε, αλλά σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα στο μέλλον έτσι δεν είναι;

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS