ΑρχικήinetΑπολαύστε μια 3D εμπειρία περιήγησης στην επιφάνεια του Άρη!

Απολαύστε μια 3D εμπειρία περιήγησης στην επιφάνεια του Άρη!

Mέσω ενός εντυπωσιακού βίντεο 360 μοιρών, (με δυνατότητα πλοήγησης μέσα σε αυτό καθώς προβάλλεται!) η NASA σας προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδέψετε και να περιηγηθείτε στην επιφάνεια του “κόκκινου πλανήτη”.

περιηγηθείτε στην επιφάνεια του Άρη
Δοκιμάσαμε και εμείς το ολοκαίνουριο 360 Degree Mars Panoramic Viewer και πιστεύουμε πως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε εάν θέλετε και εσείς να ταξιδέψετε στον μακρινό πλανήτη Άρη… Όχι, δεν χρειάζεται να διαθέτετε διαστημόπλοιο, το μόνο που χρειάζεστε είναι η mobile συσκευή σας ; ) …Λοιπόν;

Μια δοκιμή θα σας πείσει! (Τip: Επιλέξτε προβολή πλήρους οθόνης για τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία περιήγησης).

Το εντυπωσιακό βίντεο εικονικής περιήγησης έχει συντεθεί από 52 διαφορετικές λήψεις βίντεο, που έχουν ληφθεί μέσω της ενσωματωμένης κάμερας του ρομποτικού οχήματος, Curiosity, το οποίο εξερευνά τον κρατήρα Γκέιλ στον Άρη ως μέρος της αποστολής της ΝΑΣΑ, Mars Science Laboratory mission (MSL), από το 2011.

περιηγηθείτε στην επιφάνεια του Άρη
Ο πρωτοποριακός αυτός τύπος βίντεο σας επιτρέπει να δείτε στην οθόνη σας, ότι πραγματικά θα αντικρίζατε εάν ήσασταν καθισμένοι επάνω στον κόκκινο πλανήτη. Προβάλλοντας το βίντεο μέσω του Facebook app στο κινητό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περιστρέφετε τη συσκευή σας ώστε να αλλάζετε τη γωνία θέασης, απολαμβάνοντας μια πλήρη εμπειρία εικονικής περιήγησης 360 μοιρών, από το μέρος όπου βρίσκεται το ρομποτικό όχημα.
Μπορείτε να βρείτε το εντυπωσιακό βίντεο στη σελίδα του Curiosity στο Facebook και να το παρακολουθήσετε μέσω του κινητού σας: https://www.facebook.com/MarsCuriosity/videos.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS