ΑρχικήHow ToΤα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!

Τα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!

Τα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!

Επιθυμείτε να μάθετε προγραμματισμό online? Υπάρχουν δεκάδες websites που σας προσφέρουν tutorials για να μάθετε προγραμματισμό online. Μπορείτε να μάθετε γλώσσες όπως η HTML, η CSS, η PHP , C , python και άλλες.

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε μια λίστα με τα καλύτερα –κατά την γνώμη μας- websites για τον σκοπό αυτό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε αυτό που εσείς θεωρείται καταλληλότερο για εσάς, και να ξεκινήσετε ευθύς αμέσως την εκμάθηση της γλώσσας που επιθυμείτε! Μη χάνετε ούτε δευτερόλεπτο!

1) Codeacademy

codeacademy- Τα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!
Το Codecademy είναι μια Οnline διαδραστική πλατφόρμα που σας προσφέρει δωρεάν coding classes για έξι διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού όπως οι Python, PHP,jQuery, JavaScript, Ruby, HTML, CSS. Ήδη από τον Ιανουάριο του 2014, το site έχει πάνω από 24 εκατομμύρια χρήστες που έχουν ολοκληρώσει περισσότερες από 100 εκατομμύρια ασκήσεις. Το site έχει λάβει θετικές κριτικές από πολλά blogs και websites, συμπεριλαμβανομένων των New York Times και TechCrunch.

https://www.secnews.gr/100842/mediatek-hacking-mobile/Διαβάστε: SOS! Ανοιχτό backdoor σε MediaTek Processors! Ελέγξτε τη συσκευή σας!!

2) Codeavengers

scr_Τα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!

Το Codeavengers είναι σχεδιασμένο τέλεια για να σας κάνει να θέλετε να μάθετε προγραμματισμό! Ακόμα κι αν προσφέρουν μόνο web designing languages όπως οι HTML, CSS, javascript , θα εκπλαγείτε από τον τρόπο που θα σας κάνει να μάθετε! Είναι σίγουροι πως θα διασκεδάζετε και παράλληλα θα μαθαίνετε!

3) Codeschool

codeshool-Τα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!

Αν είσθε σίγουροι πως θέλετε να μάθετε προγραμματισμό εις βάθος τότε σας προτείνουμε το site αυτό. Μόνο εφόσον έχετε μάθει ήδη τα βασικά tutorials να το επισκεφθείτε. Τα Tutorials σε αυτό το site θα σας κάνουν έναν επαγγελματία programmer. Το Codeschool σας προσφέρει τέσσερις programming languages: Ruby, Javascript, HTML/CSS, iOS. Οι ερασιτέχνες καλό είναι να μην προσπαθήσουν γιατί είναι «τα νερά του είναι πολύ βαθιά!». Ενώ τα περισσότερα courses είναι δωρεάν, υπάρχουν μερικά για τα οποία θα πρέπει να πληρώσετε περίπου $25 δολάρια το μήνα για να τα παρακολουθήσετε.

4) Treehouse

treehouse-full-Τα καλύτερα sites για να μάθετε προγραμματισμό online! Δείτε τα!

Αυτό το site είναι περισσότερο «project oriented» παρά «language oriented». Τι σημαίνει αυτό; Ότι πολύ συχνά θα καταλήξετε σε αυτό θέλοντας να ολοκληρώσετε ένα project, παρά έχοντας αυτοσκοπό την εκμάθηση μιας συγκεκριμένης γλώσσας. Διατίθεται δωρεάν για το πρώτο stage κάθε course, αλλά στην συνέχεια θα χρεωθείτε περίπου $25 δολάρια για να αποκτήσετε πρόσβαση στην τεράστια συλλογή από tutorial videos που διατίθενται.

https://www.secnews.gr/100835/7-year-old-girl-hacks-public-wifi-network-11-minutes/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε ακόμα: 7χρονη hackαρε pc συνδεδεμένο σε public WiFi δίκτυο σε 11′!Εντυπωσιακό

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS