ΑρχικήsecurityΟ Bill Gates και ο Paul Allen είχαν χακάρει τον υπολογιστή του...

Ο Bill Gates και ο Paul Allen είχαν χακάρει τον υπολογιστή του σχολείου τους για να γνωρίσει ο Gates κορίτσια!

Οι συνιδρυτές της Microsoft, Bill Gates και Paul Allen είχαν γνωριστεί όντας και οι δυο μαθητές στο σχολείο Lakeside, ένα ιδιωτικό σχολείο στο Σιάτλ.

Bill Gates

Αν και ο Allen ήταν δυο χρόνια μεγαλύτερος αμέσως έγιναν φίλοι λόγω της κοινής τους αγάπης για τους υπολογιστές. Ένα πράγμα που έκαναν συχνά οι δυο φίλοι ήταν να χακάρουν υπολογιστές!

Είχαν επινοήσει κι ένα σχέδιο που πίστευαν ότι θα βοηθούσε τον Bill Gates να γνωρίσει κορίτσια! Παραβίασαν τον υπολογιστή του σχολείου τους και τον έγραψαν σε μαθήματα που θα ήταν το μόνο αγόρι, όπως ομολόγησε ο ίδιος σε συνέντευξη του στο BBC!

Δυστυχώς όμως όπως είπε ο ίδιος στη Kirsty Young του BBC αυτό δεν τον βοήθησε πραγματικά όπως περίμεναν οι δυο φίλοι. Δείτε τι δήλωσε:

”O Paul άλλαξε το πρόγραμμα του σχολείου μέσω του υπολογιστή μαζί μου! Δυστυχώς γι’ αυτόν επειδή είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος μου εκείνη την εποχή είχε τελειώσει το σχολείο και ήταν στο κολέγιο. Κι έτσι ήμουν όμως που επωφελήθηκα από το σχέδιο μας και είχα όλα αυτά τα ωραία κορίτσια να κάθονται γύρω μου. Βέβαια δεν ήταν ότι τους μίλαγα ή κάτι άλλο απλά ήταν εκεί δίπλα μου! Νομίζω ήμουν πολύ κακός στο να μιλάω με κορίτσια. Σκεφτόμουν συνέχεια να τους ζητήσω να βγούμε αλλά μέχρι εκεί. Αργότερα που πήγα στο Harvard έγινα λίγο πιο κοινωνικός αλλά και πάλι ήμουν κάτω του μέσου όρου όταν επρόκειτο να μιλήσω σε κορίτσια!”

Βέβαια αν κάποια από αυτά τα κορίτσια γνώριζαν τι είχαν κάνει οι δυο φίλοι πιθανόν να το θεωρούσαν ρομαντικό!

540x293_20140916_b7d3f532f8a53ed1b4c691841c99ef8c_jpg

Σε αυτή του την συνέντευξη στο BBC, ο Bill Gates δήλωσε επίσης ότι όταν ακόμα η εταιρία του ήταν μικρή γνώριζε απέξω όλες τις πινακίδες των αυτοκινήτων των εργαζόμενων του κι έτσι έβλεπε στο parking και ήξερε τι ώρα έρχεται και φεύγει ο καθένας! Φυσικά όταν η Microsoft μεγάλωσε δεν μπορούσε να συνεχίσει να το κάνει αυτό!

Διαβάστε επίσης στο SecNews:

https://www.secnews.gr/100835/7-year-old-girl-hacks-public-wifi-network-11-minutes/7χρονη hackαρε pc συνδεδεμένο σε public WiFi δίκτυο σε 11′!Εντυπωσιακό

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS