ΑρχικήsecurityΔείτε την έξυπνη trollιά της Google για τους Wannabe Jihadis!

Δείτε την έξυπνη trollιά της Google για τους Wannabe Jihadis!

Το Google New Anti-terrorism Plan: Δείχνει λάθος αποτελέσματα αναζήτησης στους Wannabe Jihadis
Δείτε την έξυπνη trollιά της Google για τους Wannabe Jihadis!

Στο πλαίσιο ενός καινοτόμου πιλοτικού προγράμματος που ανακοίνωσε η Google, θα εμφανίζονται στους επίδοξους τζιχαντιστές  anti-radicalization links (σύνδεσμοι ενάντια στην ριζοσπαστικοποίηση) αντί υλικού σχετιζόμενου με τον εξτρεμισμό. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι σε κίνδυνο να επηρεαστούν από τη ριζοσπαστικοποίηση θα λαμβάνουν ως αποτελέσματα links με το ακριβώς αντίθετο υλικό.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Dr. Anthony House, ένα ανώτερο στέλεχος της Google, ο οποίος αποκάλυψε το scheme αυτό στο  κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου, λαμβάνοντας παράλληλα μέρος σε μια συζήτηση σχετικά με το ρόλο των internet companies στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Ο Dr. House ανέφερε ότι αυτά τα αντι-εξτρεμιστικά αποτελέσματα αναζήτησης θα εμφανίζονται ως sponsored links, τα οποία είναι ορατά στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, και όχι στα κύρια αποτέλεσμα αναζήτησης.

https://www.secnews.gr/100892/facebook-phishing-malware-scam-message/Δείτε επίσης: «Έχετε ένα νέο Facebook Message» >> ΠΡΟΣΟΧΗ στο νέο Scam!!

Αν ρίξετε μια ματιά σε μια έκθεση της Telegraph, η Google έχει λάβει ήδη πάνω από 100.000 flag requests από τους χρήστες σχετικά με «ακατάλληλο» περιεχόμενο στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτό ώθησε την internet company να κατεβάσει περίπου 14 εκατομμύρια βίντεο από το YouTube το 2014.

Ωστόσο, απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την πολιτική φιλτραρίσματος όλων των βίντεο που φορτώνονται στην ιστοσελίδα, η Google Public Policy Manager, Verity Harding είπε ότι “το να γίνεται pre-screen  αυτών των βίντεο πριν γίνουν uploaded  θα ήταν σαν να κάνουμε  screening σε ένα τηλεφώνημα πριν αυτό γίνει.”

https://www.secnews.gr/100835/7-year-old-girl-hacks-public-wifi-network-11-minutes/btn-large” variation=”btn-success”]Διαβάστε περισσότερα: 7χρονη hackαρε pc συνδεδεμένο σε public WiFi δίκτυο σε 11′!Εντυπωσιακό

Ο αντίκτυπος της ηλεκτρονικής προπαγάνδας που αναπτύσσεται από τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η ISIS δεν κρύβεται από κανέναν. Αυτές οι ομάδες έχουν καταφέρει να επηρεάσουν τα νέα “μυαλά” με τη διάδοση ακραίων βίντεο και μηνυμάτων μέσω διαφορετικών καναλιών στο διαδίκτυο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS