ΑρχικήinetΓνωρίστε τον πρώτο άνθρωπο που Hack αρε το σώμα του για να...

Γνωρίστε τον πρώτο άνθρωπο που Hack αρε το σώμα του για να …..

Γνωρίστε τον πρώτο άνθρωπο που Hackαρε το σώμα του για να …..

Αυτός ο Σουηδός εμφύτεψε στο χέρι του chip για να μπορεί να πραγματοποιεί πληρωμές σε bitcoin!!

Γνωρίστε τον πρώτο άνθρωπο που Hackαρε το σώμα του για να ..... Hack Hack Hack

Ο Patric Lanhed, ένας Σουηδός software developer εμφύτεψε στο χέρι του ένα chip που του επιτρέπει να μεταφέρει χρήματα από τον λογαριασμό του σε κάποιον άλλο απλά κουνώντας το…. χέρι του! — Κυριολεκτικά!

Σύμφωνα με το video που έγινε posted από την Lanhed στο YouTube, φαίνεται ξεκάθαρα πως τοποθετεί ένα Radio-Frequency Identification chip κάτω από το δέρμα του, το οποίο προκαλεί την μεταφορά ενός ευρώ από τον τραπεζικό του λογαριασμό στο Bitcoin wallet του.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Ένας system engineer στην Arduino, ο Juan José Tara Ortiz, ο οποίος ανέπτυξε το hardware για τα recording, writing and reading όλων των RFID info, δήλωσε, “Ξεκινήσαμε τις  βιο-πληρωμές επειδή είναι ενδιαφέρον για τους ανθρώπους. Αλλά με αυτό το interface μπορείτε να κρατήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας, την ταυτότητά σας, και το διαβατήριό σας κυριολεκτικά στα χέρια σας πάντα και παντού. … Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα πλήρες “οικοσύστημα”. ”

Όταν ερωτήθηκε κατά πόσον θα ήταν δυνατό για τους hackers να κλέψουν τις πληροφορίες από το τσιπ, ο Ortiz απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν δύσκολο. “Για να κλέψει τις πληροφορίες από το τσιπ, θα πρέπει να τοποθετήσει έναν reader  πολύ κοντά στο χέρι σας, αλλά και να γίνει αυτό σίγουρα θα υπάρξει κάποιο security software. Εάν σκεφτείτε ένα πορτοφόλι, κάποιος μπορεί να σας το  κλέψει. Αλλά κανείς δεν μπορεί να κλέψει το χέρι σας », δήλωσε μεταξύ άλλων.

Για να μεταφέρει δεδομένα, τα RFID chips χρησιμοποιούν ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Ως εκ τούτου, το hardware, το οποίο είναι εμφυτεύσιμο τμήμα, δεν απαιτείται να είναι πολύ μεγαλύτερο από έναν κόκκο ρυζιού.

https://www.secnews.gr/100985/how-an-sql-injection-attack-works/btn-large” variation=”btn-info”]Δείτε ακόμα: Πως δουλεύει ένα SQL Injection Attack? Μάθε τα πάντα γι’ αυτό!

Το βίντεο επίδειξης του Lanhed  δείχνει ότι ο ίδιος επιλέγει το ποσό των χρημάτων για τη μεταφορά. Στη συνέχεια, όπως ο καθένας μας κανονικά θα πληκτρολογούσε χειροκίνητα τον αριθμό του τραπεζικού λογαριασμού σε ένα Internet shopping site, ο ίδιος αντί απλώς πιέζει τον αισθητήρα στο χέρι του για να εισάγει τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού που χρειάζεται.

Παρακάτω ακολουθεί το σχετικό βίντεο. Δεν έχετε παρά να το παρακολουθήσετε με αμείλικτο ενδιαφέρον!

Ποιά η γνώμη σας για τις βιομετρικές πληρωμές; Είστε υπερ ή κατά; Περιμένουμε τα σχόλιά σας!!

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS