ΑρχικήinetΗ Microsoft πλασάρει με επιθετικό τρόπο το update των Windows 10

Η Microsoft πλασάρει με επιθετικό τρόπο το update των Windows 10

microsoft - Windows

Όπως είναι γνωστό, τα Windows 10 προσφέρονται ως δωρεάν αναβάθμιση για τους χρήστες των Windοws 7 και 8.1.  H Μicrosoft, για να βεβαιωθεί ότι όλοι το γνωρίζουν, κάνει μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που το νέο λειτουργικό διατίθεται στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

Πλέον τα Windows 10 θα προωθούνται ως συνιστώμενο download μέσω του Windοws Update, και η λήψη όλων των απαραίτητων αρχείων θα είναι ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε ότι η νέα αυτή αλλαγή αναμένεται να κάνει την εμπειρία αναβάθμισης ακόμη ευκολότερη για όσους δικαιούνται τη δωρεάν ανάθμιση των Windows 10.

“Όπως είχαμε δημοσιεύσει στα τέλη Οκτωβρίου στο Windοws Blog, έχουμε δεσμευτεί προς τους πελάτες μας ώστε η διαδικασία αναβάθμισης για τα Windοws 7 και Windοws 8.1 να είναι όσον το δυνατόν πιο εύκολη. Aναβαθμίσαμε την εμπειρία αναβάθμισης για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, να προγραμματίσουν οπότε αυτοι επιθυμούν το update τους”, ανέφερε σε δήλωσή του μέσω email.

Aν και τα Windοws 10 θα γίνονται download αυτόματα, η Microsoft εγγυάται ότι οι χρήστες είναι αυτοί που θα δίνουν την τελική έγκριση πριν την εγκατάσταση, οπότε δεν υπάρχει κανένας τρόπος να καταλήξουν με το νεό λειτουργικό στον υπολογιστή τους, εάν δεν το θέλουν πραγματικά.

“Ανάλογα με τις ρυθμίσεις του Windοws Update, η διαδικασία αναβάθμισης μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα στη συσκευή σας. Προτού το λειτουργικό σύστημα άλλαξει, θα σας ζητηθεί σαφώς να επιλέξετε εάν θέλετε να συνεχίσετε ή όχι. Και φυσικά, εάν τελικά επιλέξετε να αναβαθμίσετε, τότε θα έχετε 31 ημέρες να επαναφέρετε την προηγούμενη έκδοση των Windοws, αν δεν σας αρέσει το καινούργιο λειτουργικό”.

Βεβαίως, αυτό θα αυξησεί τον αριθμό των υπολογιστών που τρέχουν σε Windοws 10, αλλά μπορεί να καταλήξει δίκοπο μαχαίρι για την Μicrosoft: Ενώ πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν πραγματικά να είναι στην ευχάριστη θέση να εξερευνήσουν το νέο λειτουργικό σύστημα που προσφέρεται δωρέαν στους υπολογιστές τους, αρκετοί ενδέχεται να δυσαρεστηθούν με την εταιρεία, που προσπαθεί να τους αλλάξει το τρέχον λειτουργικό με έναν τόσο επιθετικό τρόπο.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS