ΑρχικήHow ToΠώς να αποθηκεύσεις όλες τις Snapchat Stories στο κινητό σου!

Πώς να αποθηκεύσεις όλες τις Snapchat Stories στο κινητό σου!

Εκτός από το να στέλνεις βίντεο και φωτογραφίες στους φίλους σου, το καλύτερο χαρακτηριστικό του Snapchat είναι ότι μπορείς να κατεβάσεις τις stories σου.

Snapchat

Οι Snapchat Stories επιτρέπουν στους χρήστες να εμφανίζουν εικόνες και βίντεο σε όλους τους followers τους με τη μία. Βρίσκονται εκεί για 24 ώρες από τη στιγμή που τις δημοσίευσες μέχρι να εξαφανιστούν.

Το καλύτερο αλλά μερικές φορές και το χειρότερο πράγμα στο Snapchat είναι ότι τα μηνύματα σας εξαφανίζονται. Μπορείς να αποθηκεύσεις τις Stories στο χρονικό διάστημα των 24 ωρών μέσα από την εφαρμογή αλλά δεν είναι εύκολο να κοιτάξετε πίσω σε όλο το ιστορικό σας!

Αλλά τώρα δε χρειάζεται να χάσεις τις Stories σου για πάντα! Πλέον υπάρχει μια υπηρεσία που ονομάζεται Snap Memories που κατεβάζει όλες τις Stories σου για σένα, τις συγκεντρώνει κάθε μήνα και σου τις στέλνει μέσω email.

O ιδρυτής του Snap Memories, Jacob Catalano δήλωσε: “Υπάρχουν πολλές διασκεδαστικές αναμνήσεις που δημιουργείς μέσω των Stories και δεν έχουν όλοι ένα 148 GB iPhone για να μπορούν να κατεβάζουν πάντα τις Stories. Έτσι αυτός είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να ξαναζήσετε ότι κάνατε τον προηγούμενο μήνα.”

Η ολοκαίνουρια υπηρεσία είναι περίπου όπως το Timehop που σου δείχνει τι έχεις δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα ένα χρόνο πριν. Αλλά αντί αυτού βλέπετε όλες τις Stories σας του προηγούμενου μήνα.

Δείτε πως δουλεύει:

Κατ’ αρχήν πηγαίνετε στο site του SnapMemories εδώ

Εγγραφείτε με το όνομά σας, το όνομά Snapchat  σας και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις στο κοινωνικό δίκτυο έχουν οριστεί ως public!

Αυτό ήταν! Την πρώτη μέρα κάθε μήνα, η υπηρεσία θα σας στέλνει email με ένα link που θα σου επιτρέπει να κατεβάσεις τις Stories του προηγούμενου μήνα!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS