ΑρχικήinetΠαρουσιάζουμε το πρώτο laptop στον κόσμο με next-gen GPU

Παρουσιάζουμε το πρώτο laptop στον κόσμο με next-gen GPU

eurocom_sky_x9w-648x336-laptop

Αν χρειάζεστε έναν ισχυρό επιτραπέζιο υπολογιστή χωρίς την ανάγκη καλωδίωσης του συστήματός σας, τότε αυτό είναι το τέλειο laptop για σας!

Οι ισχυροί φορητοί υπολογιστές είναι δύσκολο να βρεθούν, πιθανότατα επειδή οι κατασκευαστές δίνουν περισσότερη προσοχή στο να τους κάνουν όσο πιο λεπτούς γίνεται. Ενώ έχουν καταφέρει με επιτυχία το στόχο τους για φορητούς υπολογιστές όσο πιο κομψούς γίνεται, υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές οι οποίοι εξακολουθούν να προσπαθούν να παρέχουν την καλύτερη δυνατή firepower μέσα στις μηχανές τους. Η Eurocom είναι ένας γνωστός κατασκευαστής, αλλά ήταν σε θέση να αυξήσει τη φήμη του, εισάγοντας το πρώτο στον κόσμο notebook που έχει next-gen GPU.

Ο Sky X9W είναι ένας ισχυρός φορητός υπολογιστής από τη Eurocom, εξοπλισμένος με ένα πυρήνα i7-6700K. Ο επεξεργαστής τρέχει σε μια προκαθορισμένη ταχύτητα 4.0GHz, και έχει μέγιστη ώθηση συχνότητας 4.2GHz. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι ένας desktop επεξεργαστής, υπό την έννοια ότι ο όγκος του laptop αυτόματα αυξάνεται, προκειμένου να αφαιρέσει το θερμό αέρα όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερα. Όπως δηλώσαμε, αυτό είναι το πρώτο laptop που έχει επόμενης γενιάς GPU, καθώς μέσα στο περίβλημα του φορητού υπολογιστή, θα βρείτε NVIDIA Quadro M5000M, γεγονός που υποδηλώνει ότι αν καταλήξετε στην αγορά αυτού του laptop, δεν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για παιχνίδια, αλλά για άλλους σκοπούς.

Ωστόσο, ο κατασκευαστής έχει άλλα σχέδια για τους gamers, επειδή μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα GTX980 GeForce (θυμηθείτε, όχι τη φορητή έκδοση, αλλά τη desktop έκδοση), που σας δίνει το πάνω χέρι στα τελευταία παιχνίδια. Επιπλέον, το μέγεθος της οθόνης του φορητού υπολογιστή είναι 17,3 ίντσες, έτσι θα έχετε μια πολύ μεγάλη περιοχή για να εργαστείτε, και αυτό που είναι ακόμη πιο συναρπαστικό είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε μια ανάλυση 1080p ή 2160p.

Υπάρχουν τουλάχιστον τρεις ανεμιστήρες μέσα στο μηχάνημα και δικαίως, αφού προφανώς δεν μπορούμε να περιμένουμε από έναν ενιαίο ανεμιστήρα να αφαιρέσει όλη τη θερμότητα που παράγεται από τις GPU και CPU σε συνδυασμό. Όσο για τις θύρες σύνδεσης, υπάρχει μια ενιαία θύρα USB-C, ένα ζευγάρι display ports ικανά να οδηγήσουν τέσσερις οθόνες, μαζί με μια έξοδο HDMI, πέντε θύρες USB 3.0, δύο RJ45s και έναν προσαρμογέα Wi-Fi 802.11ac. Όσο για την τιμή του λόγω αυτών των εντυπωσιακών προδιαγραφών, σημαίνει ότι θα πρέπει να έχετε ένα εξίσου εντυπωσιακό και μεγάλο πορτοφόλι, καθώς οι τιμές ξεκινούν από 2,930 δολάρια και φτάνουν έως και τα 4,000!

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS