ΑρχικήsecurityΑυτό το Facebook Hacking Tool μπορεί όντως να Hackάρει Accounts...Αλλά

Αυτό το Facebook Hacking Tool μπορεί όντως να Hackάρει Accounts…Αλλά

Αυτό το Facebook Hacking Tool μπορεί όντως να Hackάρει Accounts… Αλλά… 

Αυτό το Facebook Hacking Tool μπορεί όντως να Hackάρει Accounts...Αλλά

Ένα FaceΒοοk hacking tool που ανακαλύφθηκε πρόσφατα έχει πράγματι τη δυνατότητα να hackάρει τον λογαριασμό κάποιου στο Facebook, αλλά…. πιο πιθανό είναι να hackάρει τον δικό σας τελικά, και όχι αυτού που θέλετε! 

https://www.secnews.gr/101127/secnews-gr-connected-world/btn-large” variation=”btn-success”]Δείτε ακόμα: Το SecNews.gr στο 8ο Connected World!

Οπότε προσοχή μην πέσετε στην παγίδα!!

“How to Hack FaceΒοοk account?

How to Hack my Girlfriends FaceΒοοk account?

My boyfriend is cheating on me, How do I hack his FaceΒοοk Account?”

Αυτά είναι τα ερωτήματα που οι περισσότεροι από τους χρήστες του Διαδικτύου αναζητούν στο Google.

Αλλά Προσοχή!!! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε FaceΒοοk hacking tool που υπόσχεται να σας βοηθήσει να hackάρετε τους λογαριασμούς των φίλων σας στο Facebook, μπορεί να καταλήξετε να κάνετε download ένα hacking tool που θα μπορούσε να hackάρει εσάς τους ίδιους, αντί για αυτούς.

Αυτό το Facebook Hacking Tool μπορεί όντως να Hackάρει Accounts...Αλλά

Ονόματι Remtasu, το εργαλείο αυτό πλασάρετε ως ‘FaceΒοοk hacking tool’ αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα Windows-based Trojan που έχει την ικανότητα να μεταμφιεσθεί ως μια εφαρμογή που σας δίνει πρόσβαση στα FaceΒοοk account credentials όποιων χρηστών επιθυμείτε.

Το εργαλείο περιλαμβάνει ένα keylogger που μπορεί να κάνει capture όλες τις πληκτρολογήσεις σας και να τις αποθηκεύσει σε ένα αρχείο που στη συνέχεια αποστέλλεται στο server του εισβολέα.

https://www.secnews.gr/100610/ethihak-security/btn-large” variation=”btn-success”]Το πρώτο EthiΗak live Contest είναι ΓΕΓΟΝΟΣ!!!!! Infocom 2016 – EthiHak Contest – Δήλωσε συμμετοχή ΣΗΜΕΡΑ!

Το κακόβουλο FaceΒοοk hacking tool εκμεταλλεύεται “την σταθερή επιθυμία πολλών χρηστών να πάρουν τον έλεγχο των λογαριασμών από αυτό το ευρέως γνωστό κοινωνικό δίκτυο», ειπώθηκε σύμφωνα με ένα blog post από την εταιρεία σφαλείας ESET.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS