ΑρχικήinetΜετέφερε ένα iPhone παιχνίδι σ' έναν Windows υπολογιστή σε 5 λεπτά!

Μετέφερε ένα iPhone παιχνίδι σ’ έναν Windows υπολογιστή σε 5 λεπτά!

O προγραμματιστής, David Burela, μετέφερε το «Canabalt», ένα δημοφιλές παιχνίδι για το iPhone και το iPad, σε Windows χρησιμοποιώντας το Project Islandwood.

Μετέφερε ένα iPhone παιχνίδι σ' έναν Windows υπολογιστή σε 5 λεπτά!
O προγραμματιστής, David Burela, μετέφερε το «Canabalt», ένα δημοφιλές παιχνίδι για το iPhone και το iPad, σε Windows χρησιμοποιώντας το Project Islandwood.

Το iOS bridge της Microsoft, το Project Islandwood, είναι ένα τέλειο εργαλείο για να μεταφέρεις iOS εφαρμογές στα Windows 10 τηλέφωνα, tablets και υπολογιστές. Ωστόσο, όπως όλα τα διάσημα εργαλεία, είχε και αυτό ένα κομμάτι επικριτών. Αλλά ο προγραμματιστής δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία, καθώς μετακίνησε το «Canabalt», ένα δημοφιλές παιχνίδι για τα iPhone και iPad, σε Windοws χρησιμοποιώντας το Project Islandwood.

Σε μια ανάρτηση, ο Burela περιγράφει το Islandwood ως ένα «τέλειο εργαλείο» και δείχνει πόσο εύκολο και γρήγορο είναι, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει το έργο αυτό μέσα σε πέντε λεπτά.

«Σήμερα ήθελα να σας δείξω πόσο εύκολο είναι να πάρετε ένα iOS παιχνίδι και να το μεταφέρετε κατ’ ευθείαν σε μια UWP εφαρμογή των Windows 10», έγραψε στην ανάρτηση. «Μεταφέρω το κλασικό παιχνίδι Canabalt που ήταν αρχικά ένα online παιχνίδι flash, το οποίο, στη συνέχεια, έγινε ένα iPhone παιχνίδι.»

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=L7Y6YlWuHQ8 ” width=”580″ height=”380″]

Κανονικά παίρνει πολύ χρόνο για να μεταφέρεις οποιοδήποτε λογισμικό από ένα λειτουργικό σύστημα σε ένα άλλο, αλλά ο Burela δεν είχε τέτοια θέματα.

Η Microsoft προσπαθεί να προσελκύσει προγραμματιστές στα «bridge» πρότζεκτς. Ψάχνει για εκείνους που έχουν ως στόχο να κάνουν ευκολότερο για τα Android, iPhone, τις web-based και παλιότερες εφαρμογές των Windοws να δουλεύουν πάνω στα Windows 10.

Ένα άλλο από τα bridge πρότζεκτς, το Project Astoria, το οποίο επρόκειτο για μια Android γέφυρα φέρεται να τερματίστηκε από τη Microsoft λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS