ΑρχικήinetΤο Facebook Messenger δοκιμάζει την ενσωμάτωση SMS και ήδη υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς!!

Το Facebook Messenger δοκιμάζει την ενσωμάτωση SMS και ήδη υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς!!

Το Facebook επιβεβαίωσε ότι θέλει να φέρει πίσω την υποστήριξη SMS στο Messenger ενώ ήδη έχει ξεκινήσει την υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών. Τουλάχιστον για τώρα, και οι δυο λειτουργίες είναι μόνο για χρήστες Android.

Messenger

H Android Police νωρίτερα ανέφερε ότι εντόπισε τα νέα χαρακτηριστικά στη δημοφιλή υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων. Η υπηρεσία υποστήριζε SMS αλλά η λειτουργία καταργήθηκε το Νοέμβριο του 2013. Εκείνη την εποχή το Facebook είχε δηλώσει ότι απλά η λειτουργία δεν απογειωνόταν!

https://www.secnews.gr/100864/%cf%86%ce%bf%ce%b2%ce%b5%cf%81%cf%8c-%ce%ba%cf%81%cf%85%ce%bc%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%87%ce%bd%ce%af%ce%b4%ce%b9-%cf%83%cf%84%ce%bf-messenger-%ce%b4%ce%bf%ce%ba%ce%b9%ce%bc/btn-large” variation=”btn-success”]Φοβερό! Κρυμμένο παιχνίδι στο Messenger! Δοκιμάστε το!

Ένας εκπρόσωπος του Facebook δήλωσε στο VentureBeat: “Στο Messenger πάντα προσπαθούμε να δημιουργήσουμε νέους τρόπους με τους οποίους οι χρήστες θα επικοινωνούν απρόσκοπτα με όλους. Αυτή τη στιγμή δοκιμάζουμε τη δυνατότητα οι χρήστες να φέρουν όλες τις συνομιλίες τους και από SMS και από Messenger σε ένα μέρος. Είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να πάρετε, δείτε και απαντήσετε σε όλα σας τα SMS σε μία μόνο εφαρμογή. Επιτρέποντας την πρόσβαση στα SMS έχετε συγχρόνως κι όλες τις άλλες δυνατότητες που προσφέρει το Messenger.”

Το κοινωνικό δίκτυο αρνήθηκε να πει πόσοι χρήστες θα επωφεληθούν από αυτή τη λειτουργία. Η δοκιμή είναι μόνο για ένα μικρό αριθμό χρηστών Android στις ΗΠΑ.

Με την αυξανόμενη σημασία των μηνυμάτων μεταξύ των επιχειρήσεων για να επικοινωνούν με τους πελάτες τους, η υποστήριξη πολλαπλών λογαριασμών γίνεται όλο και πιο κρίσιμη! Το Facebook επιβεβαίωσε ότι ξεκίνησε αυτό το χαρακτηριστικό για χρήστες Android!

https://www.secnews.gr/101123/%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85%cf%82-%cf%84%ce%bf-instagram-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%81%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%bb%ce%ad%ce%bf%ce%bd-%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb/Επιτέλους! Tο Instagram υποστηρίζει πλέον πολλαπλούς λογαριασμούς!

Η εταιρία θέλει οι χρήστες που αλλάζουν συνεχώς συσκευές για να διαχειριστούν πολλαπλούς λογαριασμούς να το κάνουν πλέον εύκολα χωρίς να κάνουν συνεχώς login και  log out. Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ανοίξτε τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας στο Messenger και προσθέστε χρήστες. Η νέα λειτουργία είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και όχι μόνο στις ΗΠΑ!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS